You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI

Anket Başlığı: SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
15-20 YAŞ ARASI 0 (0%)
20-25 YAŞ ARASI 36 (62.07%)
25-30 YAŞ ARASI 20 (34.48%)
30-35 YAŞ ARASI 0 (0%)
35-40 YAŞ ARASI 0 (0%)
40YAŞ VE ÜZERİ 2 (3.45%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 58 (100%)

SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI

Cvp: SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI
Birkere bekarlık sultanlık degıldır bekerlık köleliktir

evlenmek neden kötü olsun yaa ben 10 yıllık evliyim 2 oğlum bir kızım var
akşam eve dönünce çocuklarımın bana baba dıyerek koşup sarılması yetiyor .
neden evlenmeye karşı olan arkadaşlar var anlamak mumkun değil onlar hayatın ucuz yanını seçiyorlar derim.
sorumluluk duygusunu bilmiyorlar sorumluktan kaçıyorlar gerçi onlar dünden razılar evlenmeye halay
evlilik kısmet işidir rabbim bu kısmeti nasip ettiyse gerekir se tekrar evlenirim:sırıtık: rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
selam ve dua ile yaradana YAR olasınız .
BENİ SANA BAĞLAYAN YOLLARIM ÇETİN
TAŞIDIGIM KOR ATEŞSIN AVUÇLARIMDA
DAĞLAR BİLE DAYANMADI AĞIRDIR YÜKÜM
YÜREK YÜREK ÇİLE ÇİLE ZOR BIR ZAMANDA
YANGIN YANGIN BÜYÜTTÜGÜM UMUDUM SENSİN .
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
feCre kıYam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birkere bekarlık sultanlık degıldır bekerlık köleliktir

evlenmek neden kötü olsun yaa ben 10 yıllık evliyim 2 oğlum bir kızım var
akşam eve dönünce çocuklarımın bana baba dıyerek koşup sarılması yetiyor .
neden evlenmeye karşı olan arkadaşlar var anlamak mumkun değil onlar hayatın ucuz yanını seçiyorlar derim.
sorumluluk duygusunu bilmiyorlar sorumluktan kaçıyorlar gerçi onlar dünden razılar evlenmeye halay
evlilik kısmet işidir rabbim bu kısmeti nasip ettiyse gerekir se tekrar evlenirim:sırıtık: rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

alkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence evlilik yaşı 18 den küçük olmamalı, sonra belki bu konuyla direk alakası yok ama evlilikte denklik konusu, mesela bir erkek 26 yaşında 18 yaşındaki bir kızla evlense kimse yadırgamaz ama 29 yaşındaki bir kızla evlense çevresindeki insanların büyük bir kısmı pek hoş bakmaz yani bakmıyor böyle bir önyargı var genelde..
Denklikde ilk sırada yaş olmamalı bence, ahlak, karakter, akıl, sevgi bunlar daha önemli değil mi illaki yaşa takmamak gerek diye düşünüyorum.

sevgili free kardeşim her konuda olduğu gibi yine akıllıca ve yol gösterici bir yorum yapmışsın .
seni tebrik ve taktir ederim evlilik yaşına gelirsek erkek ve hanım kardeşlerimiz hayatı ögrenmeli sorumluluk kavramını tecrübe etmeli
bu da en az 23-24 yaş gibi 18 yaş gençlık hevesi dir ne yapacagını bilemez sadece tek taraflı düşünür ister ki olsun bu hata demektir.

selam ve dua ile yaradana YAR olasın
BENİ SANA BAĞLAYAN YOLLARIM ÇETİN
TAŞIDIGIM KOR ATEŞSIN AVUÇLARIMDA
DAĞLAR BİLE DAYANMADI AĞIRDIR YÜKÜM
YÜREK YÜREK ÇİLE ÇİLE ZOR BIR ZAMANDA
YANGIN YANGIN BÜYÜTTÜGÜM UMUDUM SENSİN .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-10-2008, Saat:02:10 AM, Düzenleyen: feCre kıYam.
Kıdemli Üye
selamün aleyküm canlar...
ne güzel yorumlar bunlar evlilik adına...
ev sahibi,yuva sahibi olmak,sorumluluk bilincine olmak,her imanlı gencin arzu ettiği hayali olsa gerek...
yaş her insanın olgunlaşması, becerisine, görüş ve fikirlerine kadar değişebilir..
ama değişmeyen tek gerçek aile olmak her kişi için cazipdir diye düşünüyorum..
baba ,anne olmak güzel bir duygu..
evladının mutluluğuyla mutlu olmak,onların sıkıntılarında arkalarında kuvvet ve destek olmak harika...
paylaşmak bir aile olarak her güzelliği..
sevgi ve mutluluk adına...
hepinize gönlünüzce eşler diliyorum...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamün aleyküm canlar...
ev sahibi,yuva sahibi olmak,sorumluluk bilincine olmak,her imanlı gencin arzu ettiği hayali olsa gerek...
yaş her insanın olgunlaşması, becerisine, görüş ve fikirlerine kadar değişebilir..
evladının mutluluğuyla mutlu olmak,onların sıkıntılarında arkalarında kuvvet ve destek olmak harika...
A.s güzel yorumunuz ve duanız için çok tşk ederim kardeşim Allah razı olsun sizinde herşey gönlünüzce olsunrosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamün aleyküm canlar...

hakketen ne güzel dilekler bunlar saolun rosegul bilmukabele rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
feCre kıYam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evlilik kısmet işidir rabbim bu kısmeti nasip ettiyse gerekir se tekrar evlenirim:sırıtık: rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Yani, yengemle nikah tazelerim demek istediniz sanırımgülücük
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.