You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI

Anket Başlığı: SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
15-20 YAŞ ARASI 0 (0%)
20-25 YAŞ ARASI 36 (62.07%)
25-30 YAŞ ARASI 20 (34.48%)
30-35 YAŞ ARASI 0 (0%)
35-40 YAŞ ARASI 0 (0%)
40YAŞ VE ÜZERİ 2 (3.45%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 58 (100%)

SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI

....Envarül-Âşîkîn....
RE: SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI
şimdi erkekler sınır olcak ama bişe dicem:D
bılımce kanıtlanmıs bısemış kadınların zekası erkeklerden 2 yas ileriymiş...banada kısmayın bn bilim yalancıısımTongue
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
Cvp: RE: SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI
zeynep özçelik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de yeni uyeyım evlilik olmamalı diyen kardeşime katılıyorum

hoş geldin aramıza

piki evlilik olmasın

zina olsun dimi töbe töbe
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
hepyek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evlilik olmamalı gülücük

zuaahahaha bencede yada illaa olacaksa 55den sora:pSmilegülücük

o zmaan sizi teneşir paklar kusura bakmayın ama o yaşta siiz kimse almaz :D

Tonguezaten istien kim bekarlık sultanlık huhhSmile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
21 22
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: SİZCE EVLİLİK YAŞI KAÇ OLMALI
Bence evlilik yaşı 18 den küçük olmamalı, sonra belki bu konuyla direk alakası yok ama evlilikte denklik konusu, mesela bir erkek 26 yaşında 18 yaşındaki bir kızla evlense kimse yadırgamaz ama 29 yaşındaki bir kızla evlense çevresindeki insanların büyük bir kısmı pek hoş bakmaz yani bakmıyor böyle bir önyargı var genelde..
Denklikde ilk sırada yaş olmamalı bence, ahlak, karakter, akıl, sevgi bunlar daha önemli değil mi illaki yaşa takmamak gerek diye düşünüyorum.
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence evlilik yaşı 18 den küçük olmamalı, sonra belki bu konuyla direk alakası yok ama evlilikte denklik konusu, mesela bir erkek 26 yaşında 18 yaşındaki bir kızla evlense kimse yadırgamaz ama 29 yaşındaki bir kızla evlense çevresindeki insanların büyük bir kısmı pek hoş bakmaz yani bakmıyor böyle bir önyargı var genelde..
Denklikde ilk sırada yaş olmamalı bence, ahlak, karakter, akıl, sevgi bunlar daha önemli değil mi illaki yaşa takmamak gerek diye düşünüyorum.
kesinlikle sana katılılıyorum canm benim rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence evlilik yaşı 18 den küçük olmamalı, sonra belki bu konuyla direk alakası yok ama evlilikte denklik konusu, mesela bir erkek 26 yaşında 18 yaşındaki bir kızla evlense kimse yadırgamaz ama 29 yaşındaki bir kızla evlense çevresindeki insanların büyük bir kısmı pek hoş bakmaz yani bakmıyor böyle bir önyargı var genelde..
ewet ewlilikte yaşın olduğu kadar eşlerin eğitim durumundaki denklikte çok önemli meloşum örneğin üniversite mezunu bir bayanla ilkokul yada ortaokul mezunu bir erkek mutlu olamaz çünkü erkeğin bu durumu kaldırması güç oluyo bence, ama aksi olursa kız- ilk okul erkek- üni mezunu böyle daha mutlu daha bir huzurlu bir ewlilik olur hehalde bütün bunlar gözönüne alnarak hayat birliği yapılmalı rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
öncelikle güzel bir anket olmuş cnm ellerine saglık bence 25 olmalı evlilik yaşı
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.