You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
Cvp: sizce aşk nedir??
gidip aşkını sevginini sokakta yolda balkonda söylemek demekkarizm balkonda demek seni seviyoruuuuuuuuuuuuum forumdadakarizm:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-06-2008, Saat:10:48 PM, Düzenleyen: Kibar Feyzo.
vampiriçe:):):)
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gidip aşkını sevginini sokakta yolda balkonda söylemek demekkarizm balkonda demek seni seviyoruuuuuuuuuuuuum forumdadakarizm:sırıtık:

söyle o zaman tahagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: sizce aşk nedir??
ewt yaşamayan bileemesss..katiliorum.
:D ama çok güsel bişii ...
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
aşk burda yazdığınız saçmalıklardan başka bişey değilBööökomikk:
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-06-2008, Saat:03:37 PM, Düzenleyen: zehra.
Forumcu
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gidip aşkını sevginini sokakta yolda balkonda söylemek demekkarizm balkonda demek seni seviyoruuuuuuuuuuuuum forumdadakarizm:sırıtık:

söyle o zaman tahagülücük
söyledimde ondan dedim zaten yaptım bunları karizm çaktırma baksana seni seviyorum yazmışım forumda aman duymasınlar Tongueifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-06-2008, Saat:07:50 PM, Düzenleyen: Kibar Feyzo.
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk burda yazdığınız saçmalıklardan başka bişey değilBööökomikk:

peki o zaman zehra sen buna eşit olarak sevgi'yede saçmalık dersin. söyle ozaman insanlar robot mu? ben bi YÜREKLERİ olduğuna inanıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.