Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen sole bakım kımsın nesın nerde oturuyosun
başka bi emriniz isteğiniz arzunuz varsa söyleyin inşallah
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:puff aman neyse
onlar emır falan degıldı ayrıca..
anladığına sevindim
anlaması gereken varsa sensin o neyi anlasın ki? bir soru sormus kibarca cvp verebilirdin yoksa hepimiz biliriz kendini beğenmişlik yapmayı
pişt noluyo burda bakim
her sorulan soruya cevap verilcek diye bi şart yok canım kendini beğenmişlik gibi algılamk yanlış

aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:puff aman neyse
onlar emır falan degıldı ayrıca..
anladığına sevindim
anlaması gereken varsa sensin o neyi anlasın ki? bir soru sormus kibarca cvp verebilirdin yoksa hepimiz biliriz kendini beğenmişlik yapmayı
pişt noluyo burda bakim
her sorulan soruya cevap verilcek diye bi şart yok canım kendini beğenmişlik gibi algılamk yanlış
peki reyyoşum öle diosan öle olsun yannış anladıysam özür dilemeyi biliyorum
ama bana hala yannış anlamadım gibi gelio

giderayak işlerim var bitirilecek, 
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde bu gün reyyanla çok uğraştık nuh diy peygamber demiy aylardır var bu sorun...son günlerde çok ateşlendi
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde bu gün reyyanla çok uğraştık nuh diy peygamber demiy aylardır var bu sorun...son günlerde çok ateşlendi
E den bahsediyoruz dimi oflum
siz onu bana bırakın ne olur hallolacak inşaallah
içiniz rahat olsun...
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.