You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİZ OLSANIZ NE YAPRDINIZ???

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
platonik olarak birine aşıksınız, aşık olduğunuz kişi efendi, dindar, imanlı birisi, az çok tanıyorsunuz araştırdınız, olumsuz birşey söylenmemiş hakkında, yaşıda sizinki ile yakın,ona karşı allah sebvigisni ön planda tuttarak bağlanmışsınız ona, nasip olmasını çok istiyorsunuz, tam istediğiniz karakterde birisi, evlenmeyi istediğiniz bir kişi, ne yapp ettiniz sevdiğinizi ona beli ettiniz, sizin

farkınızda ancak tepki vermiyor,tepki vermemisini imanına yoruyorsunuz ve umutla bekliyorsunuz, vakit darlaıyor ve o yaşadığnız şehri terkedecek, bu yüzdne son son çırpınuışlardasınız, hakkınada her bilgiye sahipsiniz, telefon numarasıda elinizde, ancak şöyleki başkasını sevdiğini öğreniyorsunuz, buna rağmen onu son son arayıp onu sevidğinizi söylermisiniz, bilmesini istermisiniz? siz olsaydınız

NOT:BU KİŞİ BEN DEĞİLİM SADECE BİR ARKADAŞ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: SİZ OLSANIZ NE YAPRDINIZ???
Ben sölemezdim...
İçimde uzun süre yaşadıysam we olmayacaksa öle kalması daa güzel benim için.
Bilmeside bişileri değiştirmeyeceğine göre hiç öğrenmesin daa ii.

Kim kıs bu acılıifade
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: SİZ OLSANIZ NE YAPRDINIZ???
otur allaha sor sence ne yapmalıyım allahım diye..biz ne desek yanlış olur şimdi (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
türk filmi gibi olmuş.eğer nasibiyse bi şekilde çıkar karşısına.
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
Lebbeyk la şerike leke lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
vel mülke leke la şerike lek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bir erkek olarak sence ne yapmalı lebbeyk...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: RE: SİZ OLSANIZ NE YAPRDINIZ???
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir erkek olarak sence ne yapmalı lebbeyk...

benim bir erkek olarak görüşüm :
başkasını seviyorsa o sevgi zaten orada ölür.çünkü o kişiyi sevmeyi bıraksa bile gönlünün bir yerinde bir iz kalır.bu bir erkek olarak onur kırıcı hala ısrarcı olmak ne kadar seversen sev imkansız.
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2008, Saat:02:03 PM, Düzenleyen: Lebbeyk.
Üye
bence onun bir sevdiği varsa ve biliyosa söylememeli.DAha çok üzülebilir diye düşünüyorum.tek taraflı sevgi olmaz.bende geçen yıl üniversitede birine gönlümü kaptırmıştım tabi omezun oldu gitti ben hala malatyadayım.telefon numarası herşeyi vardı hatta kiraladıkları evde çok yakındı.ççokta dindar tanıdığım kızların içinde 4-4- lük bir kızdı ama nasip kısmet meselesi kader.belki söyleseydim olabilirdi.sevgilisi yoktu ama burda durum farklı çocuk ve kız ciddi düşünüyorsda söylenmemeli bence.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

başkasını seviyorsa o sevgi zaten orada ölür.çünkü o kişiyi sevmeyi bıraksa bile gönlünün bir yerinde bir iz kalır.bu bir erkek olarak onur kırıcı hala ısrarcı olmak ne kadar seversen sev imkansız.

yanlız burda platonik olan kız kız söyliyecek erkeğe

ve sen bir erkek olarak böle bir şey olsa ne yapardın:s
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

yanlız burda platonik olan kız kız söyliyecek erkeğe

ve sen bir erkek olarak böle bir şey olsa ne yapardın:s

sanırım bu kez anladım.bana böyle birşey söylense onu soruyorsun.
eğer gerçekten başkasını seviyorsan saygı duyup kırmadan reddetmek en iyisi oluru sanıyorum
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2008, Saat:02:22 PM, Düzenleyen: Lebbeyk.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.