You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİZ KAÇ PUAN VERİRDİNİZ?

SİZ KAÇ PUAN VERİRDİNİZ?

köyün delisi
RE: SİZ KAÇ PUAN VERİRDİNİZ?
kötü statiktir, demek ki şişkosun, bütün gün bilgisayar başında oturmandan anlaşılıyor zaten :D niahahh :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
şişko sana derler. yan yana gelelim bakalım hangimiz daha inceyiz. o senin hayal gücün canım. mükemmelim ben. evliyim ama ultra fitim. fit bile değil . diyorum ya, ultra fit. :D
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kızlar sizi görecez bi evlenin bakıyım ne oluyo. ben avradı alamda 45 kiloydu. şimdi ayni kilodayız. :D
siz de yakında dubalanacanız kızlar.
yaw sen ben misin. tee. :D
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
evli olmak şişkoluğu gerektirmiyor, ama pc başında pineklemek gerektiriyor :D
ayrıca ben fisfitim pih (H)
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ayrıca biz medeni halimizle ilgili bir açıklamada bulunmadık :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kim pc başında pinekliyor. del etme adamı. sen kendine bak bi kere.
koltuktan seni vinçle sökecekler yakında.
:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ben günde kaç mekan değiştiriyorum sen biliyor musun he he he???? :D
her gittiğim yerde internet bulmam da teknolojik bir insan olduğumun göstergesi (H)
ayrıca iki günlük tatilim var, malak gibi yatsam da hakkımdır :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
keko dedim de. iyi kek lafının üstüne gelirmiş.
kekle çay geldi. yemek üstü iyi gelirmiş. saolsun canım. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.