Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Siyasi Bölüm ve Siyasi Tartışmalar
Siyasi Bölüm ve Siyasi Tartışmalar
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaktim olsada şu konuları bi okuyabilsem çözücem de işi kim uraşcak ya
yetkiyi bana ver
her hakaretciyi sana zevkle ispitleyeceğimden emin olabilirsin atmaca
zaten sinir oluyorum fikrini açıklamak cevap vermek yerine kişisel şeyler yazan ve hakaret edenlere
aynen bende oyle sinir oluyorum..
Demek çok sinir oluyosunuz siz o halde banlanmayı beklemeden gidin derim ben çünkü yapan sizsiniz zaten... ( kartal_sadiq için)
katılMIyorum..
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslıda bi sorun var. şimdi bi konu açılıyoo.sonra karşı siyasi partilerin yandaşları cvp verince hemen ömler atılıyoo. LÜTFEN TARTIŞMALARIMIZA DİKKAT EDELİM. İYİDE BEN SADECE CVP VERİYOM. HAKARETSİZ. KÜFÜRÜSÜZ OLARAK. ben siyasi partilerden bahsederken bile A partisi B partisi diye bahsediom.. sorun eğer cvp vermekse. bidaha siyasetteki konulara cvp vermeyelim
alkış
alkış
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslıda bi sorun var. şimdi bi konu açılıyoo.sonra karşı siyasi partilerin yandaşları cvp verince hemen ömler atılıyoo. LÜTFEN TARTIŞMALARIMIZA DİKKAT EDELİM. İYİDE BEN SADECE CVP VERİYOM. HAKARETSİZ. KÜFÜRÜSÜZ OLARAK. ben siyasi partilerden bahsederken bile A partisi B partisi diye bahsediom.. sorun eğer cvp vermekse. bidaha siyasetteki konulara cvp vermeyelim
sadece cevap vermiyosunuz tahrik ediyosunuz bunda göz yummammı beklemeyin
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslıda bi sorun var. şimdi bi konu açılıyoo.sonra karşı siyasi partilerin yandaşları cvp verince hemen ömler atılıyoo. LÜTFEN TARTIŞMALARIMIZA DİKKAT EDELİM. İYİDE BEN SADECE CVP VERİYOM. HAKARETSİZ. KÜFÜRÜSÜZ OLARAK. ben siyasi partilerden bahsederken bile A partisi B partisi diye bahsediom.. sorun eğer cvp vermekse. bidaha siyasetteki konulara cvp vermeyelim
sadece cevap vermiyosunuz tahrik ediyosunuz bunda göz yummammı beklemeyin
yav asıl konu açanlar tahrik edio yok akp sunları sunlar yapmış.sunları sunları yapmıyomuş diye
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaktim olsada şu konuları bi okuyabilsem çözücem de işi kim uraşcak ya
yetkiyi bana ver
her hakaretciyi sana zevkle ispitleyeceğimden emin olabilirsin atmaca
zaten sinir oluyorum fikrini açıklamak cevap vermek yerine kişisel şeyler yazan ve hakaret edenlere
aynen bende oyle sinir oluyorum..
Demek çok sinir oluyosunuz siz o halde banlanmayı beklemeden gidin derim ben çünkü yapan sizsiniz zaten... ( kartal_sadiq için)
katılMIyorum..
Bak kız uyarmış...
elhmdülillah
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

yozdil@hurriyet.com.tr
30 Ağustos
Bizim Temel trene binmiş.
Bi de bakmış ki...
Bi Alman, bi İngiliz, bi Yunan.
"Gene mi siz lan!" demiş.
*
30 Ağustos fıkrasıdır bu.
*
Her Zafer Bayramı hipodroma doluşup, tankları mankları geçirerek, memleket topraklarına göz dikenleri o biçim kovduğumuzu birbirimize gösteriyoruz...
Adamlar tribünde bu arada!
Ne banka bıraktılar, ne liman...
"Bravo valla" diyorlar...
"Şahane kovdunuz bizi!"
Vıjj diye geçen jetleri alkışlıyorlar.
*
Bakın, hazır, memleket topraklarına göz dikenleri o biçim kovduğumuzu birbirimize göstereceğimiz gün...
Bi şey anlatayım size.
*
Suudi Arabistan Tarım Bakanı Fahad Balghunaim denen arkadaş, arazi bakmak için GAP’a geldi geçen hafta...
Bizim Tarım Bakanı gezdirdi.
"İşbirliği" yapacakmışız...
*
Suudi Arabistan Tarım Bakanı Yardımcısı da, Financial Times’a demeç verdi... Kendi memleketlerinde su olmadığı için, "buğday, pirinç, mısır gibi stratejik gıda ürünlerini yetiştirmek amacıyla, Pakistan ve Türkiye’de 100 bin hektarcık arazi ayarlayacaklarını" söyledi.
*
Haliyle, merak ediyor insan...
Kendi kendimize yetiştirip, Suudilere ihraç etmek varken, neden "işbirliği" yapıyoruz? Veya... Arabistan’a yetecek kadar bile tarım arazimiz varsa, neden elálemden tarım ürünleri ithal ediyoruz?
Suyu yok diye buraya geliyorsa Arap... Niye petrol kuyusu vermiyor bize orada?
*
Neyse canım, boşverin...
30 Ağustos kutlu olsun.
Bizim Temel trene binmiş.
Bi de bakmış ki, bi Arap
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi