You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Siyasi Bölüm ve Siyasi Tartışmalar

Siyasi Bölüm ve Siyasi Tartışmalar

RE: Siyasi Bölüm ve Siyasi Tartışmalar
aslıda bi sorun var. şimdi bi konu açılıyoo.sonra karşı siyasi partilerin yandaşları cvp verince hemen ömler atılıyoo. LÜTFEN TARTIŞMALARIMIZA DİKKAT EDELİM. İYİDE BEN SADECE CVP VERİYOM. HAKARETSİZ. KÜFÜRÜSÜZ OLARAK. ben siyasi partilerden bahsederken bile A partisi B partisi diye bahsediom.. sorun eğer cvp vermekse. bidaha siyasetteki konulara cvp vermeyelim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: Siyasi Bölüm ve Siyasi Tartışmalar
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaktim olsada şu konuları bi okuyabilsem çözücem de işi kim uraşcak yagülücük

yetkiyi bana ver

her hakaretciyi sana zevkle ispitleyeceğimden emin olabilirsin atmacagülücük

zaten sinir oluyorum fikrini açıklamak cevap vermek yerine kişisel şeyler yazan ve hakaret edenlere

aynen bende oyle sinir oluyorum..ban

Demek çok sinir oluyosunuz siz o halde banlanmayı beklemeden gidin derim ben çünkü yapan sizsiniz zaten... ( kartal_sadiq için)

katılMIyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2008, Saat:07:57 PM, Düzenleyen: kartal_sadiq.
Forumcu
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslıda bi sorun var. şimdi bi konu açılıyoo.sonra karşı siyasi partilerin yandaşları cvp verince hemen ömler atılıyoo. LÜTFEN TARTIŞMALARIMIZA DİKKAT EDELİM. İYİDE BEN SADECE CVP VERİYOM. HAKARETSİZ. KÜFÜRÜSÜZ OLARAK. ben siyasi partilerden bahsederken bile A partisi B partisi diye bahsediom.. sorun eğer cvp vermekse. bidaha siyasetteki konulara cvp vermeyelim

alkışSmilealkışSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslıda bi sorun var. şimdi bi konu açılıyoo.sonra karşı siyasi partilerin yandaşları cvp verince hemen ömler atılıyoo. LÜTFEN TARTIŞMALARIMIZA DİKKAT EDELİM. İYİDE BEN SADECE CVP VERİYOM. HAKARETSİZ. KÜFÜRÜSÜZ OLARAK. ben siyasi partilerden bahsederken bile A partisi B partisi diye bahsediom.. sorun eğer cvp vermekse. bidaha siyasetteki konulara cvp vermeyelim

sadece cevap vermiyosunuz tahrik ediyosunuz bunda göz yummammı beklemeyin
Bunu ilk beğenen sen ol.
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

sadece cevap vermiyosunuz tahrik ediyosunuz bunda göz yummammı beklemeyin

yav asıl konu açanlar tahrik edio yok akp sunları sunlar yapmış.sunları sunları yapmıyomuş diye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
efendi gibi görüşünü söylemeyen sitede huzursuzluk yapan karşısındakini tahrik eden herkezi atıcam
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaktim olsada şu konuları bi okuyabilsem çözücem de işi kim uraşcak yagülücük

yetkiyi bana ver

her hakaretciyi sana zevkle ispitleyeceğimden emin olabilirsin atmacagülücük

zaten sinir oluyorum fikrini açıklamak cevap vermek yerine kişisel şeyler yazan ve hakaret edenlere

aynen bende oyle sinir oluyorum..ban

Demek çok sinir oluyosunuz siz o halde banlanmayı beklemeden gidin derim ben çünkü yapan sizsiniz zaten... ( kartal_sadiq için)

katılMIyorum..

Bak kız uyarmış...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Siyasi Bölüm ve Siyasi Tartışmalar
kahkaha
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yılmaz ÖZDİL
yozdil@hurriyet.com.tr

30 Ağustos

Bizim Temel trene binmiş.

Bi de bakmış ki...

Bi Alman, bi İngiliz, bi Yunan.

"Gene mi siz lan!" demiş.

*

30 Ağustos fıkrasıdır bu.

*

Her Zafer Bayramı hipodroma doluşup, tankları mankları geçirerek, memleket topraklarına göz dikenleri o biçim kovduğumuzu birbirimize gösteriyoruz...

Adamlar tribünde bu arada!

Ne banka bıraktılar, ne liman...

"Bravo valla" diyorlar...

"Şahane kovdunuz bizi!"

Vıjj diye geçen jetleri alkışlıyorlar.

*

Bakın, hazır, memleket topraklarına göz dikenleri o biçim kovduğumuzu birbirimize göstereceğimiz gün...

Bi şey anlatayım size.

*

Suudi Arabistan Tarım Bakanı Fahad Balghunaim denen arkadaş, arazi bakmak için GAP’a geldi geçen hafta...

Bizim Tarım Bakanı gezdirdi.

"İşbirliği" yapacakmışız...

*

Suudi Arabistan Tarım Bakanı Yardımcısı da, Financial Times’a demeç verdi... Kendi memleketlerinde su olmadığı için, "buğday, pirinç, mısır gibi stratejik gıda ürünlerini yetiştirmek amacıyla, Pakistan ve Türkiye’de 100 bin hektarcık arazi ayarlayacaklarını" söyledi.

*

Haliyle, merak ediyor insan...

Kendi kendimize yetiştirip, Suudilere ihraç etmek varken, neden "işbirliği" yapıyoruz? Veya... Arabistan’a yetecek kadar bile tarım arazimiz varsa, neden elálemden tarım ürünleri ithal ediyoruz?

Suyu yok diye buraya geliyorsa Arap... Niye petrol kuyusu vermiyor bize orada?

*

Neyse canım, boşverin...

30 Ağustos kutlu olsun.

Bizim Temel trene binmiş.

Bi de bakmış ki, bi Arap
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.