You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sivilce Tedavisi - Roaccutane - Zoretanin

Sivilce Tedavisi - Roaccutane - Zoretanin

LoadinG....*
RE: Sivilce Tedavisi - Roaccutane - Zoretanin
bu sadece yuz icin mi ?

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
zor bi durum Allah şifa versin..bazıları kalıcı olabiliyo...sorunum yok hamdolsun ama etrafımda sivilcesi olanlar var inşallah işe yarıyordur...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
zordur tabiki..insanlarımız insanlarda önce kusur arargülücük yüzüyle ifade eder yüzüne de vurur eger bir rahatsızlgın varsa... birde yüzündeyse gercekten sabırlı olmak zoruındasın ama herşeyin tedavsi var çok şükür... allah başka dert vermesin olsun tek dert sivilce olsun ablasıgülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
15 gün kaldi tedavim bitmesine çok sükür dayanamiyorum artik gülücük 9 ay dile kolay gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
bu ilacın tek tedavi süresi kullanılmasını tavsiye ediyorum yani hepsi toplam 6 ayı geçmese iyi olur .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-02-2013, Saat:03:34 PM, Düzenleyen: e2828.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.