You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Siteye Saldırı Olacak (Dikkat Edin!)

Yeni Üye
Selamın Aleyküm dostlarım.. Ben normalde bu siteye girmiyordum, bilmiyordum da.. Fakat bir sözlük grubunun bu siteye saldıracağı haberini aldım. Saldırı derken topiclere küfür ederek egolarını tatmin edecekler.. Bu sitenin adminlerini ve moderatörlerini uyarıyorum.. Hazırlıklı olun, "inci" nickliyle üye olanları banlayın ve bunlara karşı her türlü önlemi alın. İlla "inci" nicki olması da şart değil.. Küfür eden her asosyale karşı önleminizi alın.

Not: Bu sözlük grubu tamamen asosyal, ego eksiği olan insanlar (?) dan oluşmaktadır.. Okan Bayülgen'in ve Fatih Altaylı'nın programlarında küfürlü mesajlar atarak dahi saldırıda bulunmuşlardır.. SİTE ADMİNİN bu şahısların IP' lerini alıp gerekli yasal merciilere götürmesi yerinde olacaktır.

Sevgiler.. Siz ve sizin gibileri seven bir kardeşiniz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-09-2010, Saat:09:25 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
Profesör
RE: Siteye Saldırı Olacak (Dikkat Edin!)
faydalı bi iş yapmışsınız o zaman tşk ederiz linke tıklamaya luzum yok saolun..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
daha öncede uğraştık incilerle..amaçları nedir kimdir bunlar ne için çalışırlar belli değil sıra sıra islami sitelere saldırıyorlar..bizde temizliyoruzgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Her zümrenin kendi fikrine ters gelen fikirler vardır bize göre burası uygun olan zemin başkasına göre tehlike arz eden.O yüzden bu hack ve saldırı işlerini önceki günlerde bir konuda eleştirirken bunu kastediyordum bize yapılmasını istemediğimiz davranışı başkasına yapmamak.Elzem olan davranış şekli.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
cephanemiz hazır silahlarımız ful dolu bekliyor gelsinler silahlarımız pas tutucak yoksa

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
"Hack" mevzusu geçtimi dayanamıyorum...

Öyle olmaz böyle olur.

İNCİ SÖZLÜK ZİYARETİMİZDEN

[Resim: 93017913.jpg]

Sağına ve soluna bakmadan "Kim Var" denilince" Ben varım" cevabını verebilecek bir gençlik...
NFK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2010, Saat:02:11 PM, Düzenleyen: Deli_Akıncı.
~aşk lâyezâlî~
vay be neler olmuşta haberimiz yok allah ıslah etsin haber veren kardeştende allah razı olsun
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.