BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman pardon eko abi zekunun uyarısı üstüne
he
geçıom hea

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
o kadar açıklama yapılmış sitenin sevilen üyeleri diye ama şu kızlar hala benim sevdiğim üyeler şunlar diye yazıyolar
ehh artık bunu anlarsınız umarım artık
Caracush Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu ne biçim soru ya :DHiç şüphesiz SAFA ile Cihat tabii ki :D Sizi sevmeyen ölsün be. Siz insan değilsiniz
Meleksiniz:D:D:D

Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamamda benim söylediğim cümlenin konuyla veya başlıkla alakası ne? sizdemi illa vurgulamak istiyosunuz benimde saçım uzun diyeo kadar açıklama yapılmış sitenin sevilen üyeleri diye ama şu kızlar hala benim sevdiğim üyeler şunlar diye yazıyolar
ehh artık bunu anlarsınız umarım artık

giderayak işlerim var bitirilecek, 
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sahra benim gül yüzlüm onu sevmeyen yok zaten,sevim zeynep yüreği güzel vazgeçemediğim biri benim için,reyyan bilgisiyle ve sıcaklıyığla olmazsa olmazlardan,esraam benim cimcimem ihtiyaç duyduğum he an hali hazır yanımda kıyamadığım,simayım çok vefalıdır anlatılmaz,atmaca seviyeli ve nerde nasıl davrancanı bilen bir kardeşimiz,kübra benim jelibonum yaa en şekerlisinden.
Bana göre en sevilenler bunlar ve benim vazgeçemiceklerim...
(benide tahadan başka seven de yokmuş iyi oldu bildiğim hıh yaneee)
Saol ablammmm bende seni sewiorummm boşwer bizi kimse sewmesin biz birbirmize yeterizzz
Neyi tartışıosunuz sitenin en çok sewileni benim ama gizllik taşıorum kimse açıklayamıo
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sahra benim gül yüzlüm onu sevmeyen yok zaten,sevim zeynep yüreği güzel vazgeçemediğim biri benim için,reyyan bilgisiyle ve sıcaklıyığla olmazsa olmazlardan,esraam benim cimcimem ihtiyaç duyduğum he an hali hazır yanımda kıyamadığım,simayım çok vefalıdır anlatılmaz,atmaca seviyeli ve nerde nasıl davrancanı bilen bir kardeşimiz,kübra benim jelibonum yaa en şekerlisinden.
Bana göre en sevilenler bunlar ve benim vazgeçemiceklerim...
(benide tahadan başka seven de yokmuş iyi oldu bildiğim hıh yaneee)
Saol ablammmm bende seni sewiorummm boşwer bizi kimse sewmesin biz birbirmize yeterizzz
Neyi tartışıosunuz sitenin en çok sewileni benim ama gizllik taşıorum kimse açıklayamıo
forumu boşver canım
ben seviorum seni
hem de çokkkkkkkkkkkkkkk

ikimiznkini alıntı yapmışın
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.