You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sitemizin en çok sevilen ismi kim

sitemizin en çok sevilen ismi kim

Acemi Üye
RE: sitemizin en çok sevilen ismi kim
KİMSE BENİ SEVMİYOOOOOOOOOOO Sad......................................

AMA BEN BURDA TANIDIK TANIMADIK HERKESİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ HERKES BENİM KARDEŞİM HEPİMİZ DİN KARDEŞİYİZ VE HİÇ AYRIMDA YAPMICAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.................................................
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
sitenin en çok sevilen ismi bence cennet ablam şiirleri çok güzel oluyu be...........
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2008, Saat:05:58 PM, Düzenleyen: NaSuH.
vampiriçe:):):)
Cvp: sitemizin en çok sevilen ismi kim
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cennet nur beni çok duygulandırdın Sad seviyoz tabikinem senide :Dal bak karma oy bile verdim ama aglama sen :Dgül çıldır:Difade

diğer karma puan da bndengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
konuyu açan benim karma puanı başkaları götürsün bende isterim banane
nese canınız sagosun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
oo ayıpsın valla fast sana da verecektım de bu gün çok karma puan verdinz diyo kabul etmıyo yani geec 12 den snra veririm bn sanaWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: sitemizin en çok sevilen ismi kim
FaSt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konuyu açan benim karma puanı başkaları götürsün bende isterim banane
nese canınız sagosun gülücük

kardeşim benim senden önemli mi 1 puan al baalım ilk karma puanını ben vereyim sende bana ver :D:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.