sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sahra orda espirisine bişey söylemiş her konuda da artık bi puruzluk çıkartma ya
Heç...
eğer pürüz olarak görüyosan abla bişe demiyorum
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sahra orda espirisine bişey söylemiş her konuda da artık bi puruzluk çıkartma ya
Heç...
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sahra orda espirisine bişey söylemiş her konuda da artık bi puruzluk çıkartma ya
sana ne olurki pürüz çıkarmıyorum konuşuyorum ablamla
giderayak işlerim var bitirilecek, 
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sahra orda espirisine bişey söylemiş her konuda da artık bi puruzluk çıkartma ya
Heç...
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek burda hepimiz yazışıyoruz konuyu dağıtmayın lütfen..
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek burda hepimiz yazışıyoruz konuyu dağıtmayın lütfen..
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sahra orda espirisine bişey söylemiş her konuda da artık bi puruzluk çıkartma ya
Heç...
yok ben bişey görmedim de
atmaca öyle deyince
pm lerde öyle bir durum var sandım...
yoksa bilrisin olumsuz şeyler çıkartmak pek işim değildir...

neyse bişe demim artık sana yönelik değil abla pürüz çıkarttığımı düşünene
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki sevim senin hatırın için öyle olsun bakalım
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.