You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??

SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??

Forumcu
RE: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
Hehe bu yetmez ama biraz reklam yapmak lazım :D
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
arayan belasını da bulurmuş mevlasını da..bu tür forum arayışında idim..katılımı hızlı,tartışma yoğunlukta islami koşullarda eğitici ,interneti bile ALLAH yolunda kullanmak amaçlı..bir kaç foruma girdim çıktım kafama yatmadı.. şuan burdayım..iyi bir forum bulduğum inancındayım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
hiç hatırlamıyorum yıllaaaaar geçti gülücük

Bir pazar akşamı rastladım size .....

İçimde uyanan eski bir arzu
Dedi ki: yıllardır aradığım bu!
Şimdi soruyorum büküp boynumu:
Ahhhh!!!
Daha önceleri neredeydiniz?

gülücük
BOŞ ZAMAN YOKTUR ! BOŞA GEÇİRİLEN ZAMAN VARDIR ...

Çok malın köleliğide çok olur! YAŞASIN ASİL YOKSULLUĞUM ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
İslamiforum yazdım google a burası çıktı karşıma üye oldum:-)

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Burdan başka hiç bir islami foruma misafir olarak bile girmedim ..buraya üye oldum bi hoşuma gitti gidiş o gidiş Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
İnsanların gerçek İslam'ı bilmediğini düşünürdüm. (Eskiden yalnız Kur'an derdim, eski konularıma bakabilirsiniz) bu nedenle bir İslamiForum'a üye olup insanları değiştirmek istedim.

Google'ye yazdık İslamiForum ilk bu çıktı.

Ama ben öğretmek yerine daha çok şey öğrendim. Özellikle Ahmed1'le bir kavgamız olmuştu, ama nihayetinde beni ikna etmişti. Artık Ehl-i sünnetim. Çok da mutluyum. Bu forum beni değiştirmeye vesile olduğu için kurucularından da Allah razı olsun.

Hepiniz iyi insanlarsınız. Bazı arkadaşlarla görüşlerimiz uyuşmuyor ama hepsini çok sevdim.

Bir hadis-i şerifle bitirelim: "Bir kimse dünyada kimi severse ahirette onun yanında olacaktır."

Kısacası google'ye yazınca buldum gülücük
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tek başına olmanın verdiği eksiklikler nedeniyle arayış içerisindeyken formu buldum ve girdim çok sevdim ve burdayım çok memnunum inşallah kardeşlerimde benden memnundurlar
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.