You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??

SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??

RE: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
googleye yozgat ihl yazınca bir çok site çıktı karşıma bende bu siteye girip bir göz attıktan sonra burdaki dostluklar hoşuma gitti ve üye oldum sindi çok memnunum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
allah razı olsun bende azelsıla abaladan öğrendim fazla girmeye zamanın olmasada zamanım oldukca yararlanıyorum
GeRçEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm...!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
iyi tanıdık :D sühim sağolsun..
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
mavish_77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi tanıdık :D sühim sağolsun..

yuhhh be sıteyı ılk bn buldum suhıme hatta herkese söledım bakma bı bnm adım gecmıoo tmm bn anladım anlıcamı......
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
tevafuk sonucu buldum.
aramıştım aslında böyle bir forum
öyla ya arayan bulur...
Degerli toprak.su Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
inşallah güzel şeyler bulmuşundur gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Gördük tanıdık beyendik aldık.. hay tanımaz olaydıkTongueBig Grin
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
valla ben bir sabah açtım google'ı.. benim zihniyetten insanların bulunduğu bir forum arayışı sabah sabah nerden estiyse artık gülücük direk islami forum diye arama yaptım.. çıkan ilk link burasıydı.. misafir olarak içeriği kontrol ettim ve uygun buldum...diğerleri bir takım zırvalıklardan ibaretti.. İslami sohbet, islami evlilik (nasıl oluyorsa)adı altında chat ortamı oluşturulmuş linkler..Allah ıslah etsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
iyiki de gelmissin) bende aklima geldi oyle buldumgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.