You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??

SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi form geziyodum üye olmak bişiler ögrenmek ve paylaşmak için ve dini agırlıklı bi form istiyodum aradım ve çok şükür buldum sizin gibi kıymetli dostlar gülücük ve paylaşımlarda süper tşkler ALLAH hepinizden razı olsun yani kısacası :D arayan buldu mevlasını çok güzel bi site

۩۞۩ C E S S E S™ .۩۞۩.

iyi belanı bulmadıngülücük

BU ARALAR ÇOK GİRİYOM VE ÇOK GEZİYO0M BU GİDİŞLE BELAMIDA BULCAM GALİBA SANIRSAM eminim yalnılmıyorsam Tongue kimden gelcek acem bela merak ediyim dogrusu :D

۩۞۩. ©๑ C E S S E S™ ๑© .۩۞۩

benden olabilir meselaTongue

bugüne kadar belamı bulmadım ama senden bulsam bile pek etikilemez beni sahra :D ama yinede seni hafife almamak lazım Tonguebende tuafım kaşınıyom illa belamı verde kurtulayım ilk defa şipariş bela istiyom :Dhadi hayırlısı

bencede fazla hafife alma beni alanların sonu hüsran.....gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
sen neymişisn heytttttttttttt:Ddesene bu sefer sert taşa carptım Tongueama önemli degil çok sert taşları fiziksel çözülmeyle hallettim Tonguesözüm meclisten dışarı :D:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen neymişisn heytttttttttttt:Ddesene bu sefer sert taşa carptım Tongueama önemli degil çok sert taşları fiziksel çözülmeyle hallettim Tonguesözüm meclisten dışarı :D:D:D:D

sahrayı değil fiziksel çözünme emkanik çözünme gelse bile çözündüremez bunukahkahagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herşeyin başlangıcı varsa sonuda vardır:Dçözülür çözülürrr herkes :Dya gec ya erken sonuca varılırsonucta :D

halay
Bunu ilk beğenen sen ol.
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahranın baya çok kulagını çınlattık yaw :D

bi duyarsa seni de beni de keser evelallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahranın baya çok kulagını çınlattık yaw :D

bi duyarsa seni de beni de keser evelallah gülücük

aman bişi olmazz:Dsakin biri galiba :Dbaksana ses çıkarmıyo kibar ve samimi biri oldugu belli gerçi bizde bişi yapmıyoz sakıncalı :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: SİTEMİZİ NASIL TANIIDNIZ??
anammmm

ne olmuş burda vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dedikodumu yapıosunuz heeee
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.