İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GEZİYODUM AYAĞIMA TAKILDI Bİ UĞRUYAYIM DEDİM GİRİŞ O GİRİŞ DAHA ÇIKAMADIM
BURASI İHL FORUM BURADAN ÇIKIŞ YOK!!!

ÇIKARSAN

delice
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GEZİYODUM AYAĞIMA TAKILDI Bİ UĞRUYAYIM DEDİM GİRİŞ O GİRİŞ DAHA ÇIKAMADIM

ve paylaşımlarda süper tşkler ALLAH hepinizden razı olsun yani kısacası :D arayan buldu mevlasını çok güzel bi site CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi form geziyodum üye olmak bişiler ögrenmek ve paylaşmak için ve dini agırlıklı bi form istiyodum aradım ve çok şükür buldum sizin gibi kıymetli dostlarve paylaşımlarda süper tşkler ALLAH hepinizden razı olsun yani kısacası :D arayan buldu mevlasını çok güzel bi site
۩۞۩ C E S S E S™ .۩۞۩.
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi form geziyodum üye olmak bişiler ögrenmek ve paylaşmak için ve dini agırlıklı bi form istiyodum aradım ve çok şükür buldum sizin gibi kıymetli dostlarve paylaşımlarda süper tşkler ALLAH hepinizden razı olsun yani kısacası :D arayan buldu mevlasını çok güzel bi site
۩۞۩ C E S S E S™ .۩۞۩.
iyi belanı bulmadın
kimden gelcek acem bela merak ediyim dogrusu :DCESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi form geziyodum üye olmak bişiler ögrenmek ve paylaşmak için ve dini agırlıklı bi form istiyodum aradım ve çok şükür buldum sizin gibi kıymetli dostlarve paylaşımlarda süper tşkler ALLAH hepinizden razı olsun yani kısacası :D arayan buldu mevlasını çok güzel bi site
۩۞۩ C E S S E S™ .۩۞۩.
iyi belanı bulmadın
BU ARALAR ÇOK GİRİYOM VE ÇOK GEZİYO0M BU GİDİŞLE BELAMIDA BULCAM GALİBA SANIRSAM eminim yalnılmıyorsamkimden gelcek acem bela merak ediyim dogrusu :D
۩۞۩. ©๑ C E S S E S™ ๑© .۩۞۩
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi form geziyodum üye olmak bişiler ögrenmek ve paylaşmak için ve dini agırlıklı bi form istiyodum aradım ve çok şükür buldum sizin gibi kıymetli dostlarve paylaşımlarda süper tşkler ALLAH hepinizden razı olsun yani kısacası :D arayan buldu mevlasını çok güzel bi site
۩۞۩ C E S S E S™ .۩۞۩.
iyi belanı bulmadın
BU ARALAR ÇOK GİRİYOM VE ÇOK GEZİYO0M BU GİDİŞLE BELAMIDA BULCAM GALİBA SANIRSAM eminim yalnılmıyorsamkimden gelcek acem bela merak ediyim dogrusu :D
۩۞۩. ©๑ C E S S E S™ ๑© .۩۞۩
benden olabilir mesela
bende tuafım kaşınıyom illa belamı verde kurtulayım ilk defa şipariş bela istiyom :Dhadi hayırlısı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.