You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SİTEMİZDEKİ ENLİLER

SİTEMİZDEKİ ENLİLER

Forumcu
Cvp: RE: SİTEMİZDEKİ ENLİLER
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sitenin en afacanı:ben
sitenin en olgunu:ben
sitenin en fanatiklileri:ben
sitenin en inatçıları:ben
sitenin en çok başlık açanı:ben
sitenin en mantıklı yorum yapanı:ben
sitenin en siyasetçisi:ben
sitenin en komiki:ben
sitenin en safı:ben
sitenin en çok hüzünlü üyesi:ben
sitenin en dertlisi:ben
sitenin en varyemezi:ben
sitenin en sinirlisi:ben
sitenin en utangacı:ben
SİTENİN EN BENCİLİ YİNE BEN:D

ADMİN HANIM NE KADAR BENCİLSİNİZböğğgülücük

Kendi çalıyor kendi oynuyor devam et mervalan kardeşgülücük
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu site bnm adminim benTongueTongueTongue:D

beyzacım yeniyiz diyemeyiz..ben bu sitede uzun süredir varımgülücükyes

beyzamı ismi demekki bu da bayan amma da gözü yükseklerdeymiş sanki türkiyenin sahipiymiş gibi konuşuyorgülücük alt tarafı bir forum sitesiSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o pardon ne oluo peki:Dlügata yenimi eklendi:D

bence batılılaşmayı böyle yorumlamak olmaz.huylarımızı ve çevremizi onlara benzetmeyelim yeter bence...

hem pardon demeyle batılılaşmamı oluyomuşgülücük

pi pardon demekle olmaz ama tölerans göstere göstere batılılaşıyıruz..tekrar hatırlatıyorum bu yazıyı..

Yıl: 1965"Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağımahükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonrakendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessümvardı.. Üstümü başımı toparladım, kendinden emin bir sesle 'akşam-ışerifleriniz hayrolsun' dedim..
" Yıl: 1975"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Ne yapacağıma karar veremedim,heyecandan ayaklarım titredi. Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum,yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardı.. Üstüme çeki düzen verdim,kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim..
" Yıl: 1985"Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım.. Nitekim ne yapacağıma hükûmveremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lâkin kısa bir süre sonrakendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessümvardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'hayırlıakşamlar' dedim.
." Yıl: 1995"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Fenâ hâlde kal geldi yâni.. Amabu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim..Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle 'selâm' dedim..
" Yıl: 2006"Âbi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yâni.. Oğlum bu iş bizikasardedim, fenâ göçeriz dedim, enjoy durumları yâni.. Ama concon muyum ki ben,baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu manita senin.. 'Hav ar yuyavrum?
'" Yıl: 2026"Ven ay vaz si hör, ben çok yâni öyle işte birden.. Off, ay dont nov âbiyaa.. Ama o da bana öyle baktı, if so âşık len bu manita.. 'Hay beybi..'" Bunun sebebi ne ? Sıkılan gençlik mi? televizyon, radyo, internet mi?
He go ??Wink
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o pardon ne oluo peki:Dlügata yenimi eklendi:D

bence batılılaşmayı böyle yorumlamak olmaz.huylarımızı ve çevremizi onlara benzetmeyelim yeter bence...

pi pardon demekle olmaz ama tölerans göstere göstere batılılaşıyıruz..tekrar hatırlatıyorum bu yazıyı..

Yıl: 1965"Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağımahükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonrakendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessümvardı.. Üstümü başımı toparladım, kendinden emin bir sesle 'akşam-ışerifleriniz hayrolsun' dedim..
" Yıl: 1975"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Ne yapacağıma karar veremedim,heyecandan ayaklarım titredi. Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum,yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardı.. Üstüme çeki düzen verdim,kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim..
" Yıl: 1985"Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım.. Nitekim ne yapacağıma hükûmveremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lâkin kısa bir süre sonrakendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessümvardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'hayırlıakşamlar' dedim.
." Yıl: 1995"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Fenâ hâlde kal geldi yâni.. Amabu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim..Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle 'selâm' dedim..
" Yıl: 2006"Âbi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yâni.. Oğlum bu iş bizikasardedim, fenâ göçeriz dedim, enjoy durumları yâni.. Ama concon muyum ki ben,baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu manita senin.. 'Hav ar yuyavrum?
'" Yıl: 2026"Ven ay vaz si hör, ben çok yâni öyle işte birden.. Off, ay dont nov âbiyaa.. Ama o da bana öyle baktı, if so âşık len bu manita.. 'Hay beybi..'" Bunun sebebi ne ? Sıkılan gençlik mi? televizyon, radyo, internet mi?
He go ??Wink

haklısın beyzacım...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

He go ??Wink

haklısın beyzacım...

güzel paylaşım halimiz hiç iyi değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: SİTEMİZDEKİ ENLİLER
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sitenin en cok huzunlu uyesi:insirah

insirah'mi huzunlu!!!
insirah'in normal hayatta bile huzunlu oldugu gorullmemistir ki...

niye huzunlu oldugunu dusundun??

oflu sen müneccim misin nesin bak nasılda anlamış nette yokum diye içimin kan ağladığını yiSmile

evet evet yanlış görmediniz ben geldim aradınız mı bilmiyorum ama gülücük

bi kaç güne de temelli sizleyim asla kurtulamazsınız benden okgülücük

nisan hocam selamlar,saygılar,ürmetler... icýn
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SİTEMİZDEKİ ENLİLER
hoşbuldumm

sizi özlemişim yaa gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu site bnm adminim benTongueTongueTongue:D

beyzacım yeniyiz diyemeyiz..ben bu sitede uzun süredir varımgülücükyes

beyzamı ismi demekki bu da bayan amma da gözü yükseklerdeymiş sanki türkiyenin sahipiymiş gibi konuşuyorgülücük alt tarafı bir forum sitesiSmilegülücük

gözü yükseklerde olan sizsiniz ki bunuda söylüyosunuz bi admin olsam diye benim haberim bile yoktu olduğumdan bu kadar sorun olduysa olmam sizi yapsın çok istiyosanız ekrem beyy
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.