You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Sitemiz Hakkında
Bundan 5 ay kadar once 2 kişiyle başladıgımız bu yolda simdi 450 kişiyiz... İlk baslarda pek bi umutla baslamasakta sonrasında siz degerli kullanıcılarımızın da destegi ve emegiyle bu gunlere gelmiş bulunuyoruz... 10 senelik web siteleri bile halen google da pagerank 2 - 3 lerde gezinirken ve Türkiye'deki en yuksek pagerqank degeri 5 iken cok kısa bir surede siz degerli kullanıcılarımız ve dostlarımız sayesinde hak ettiğimiz yere gelmenin gururunu yaşamaktayız..

Sitemizin Googledaki Su Andaki Pagerank Degeri ( 4 ) dür... Bizimle bu yolda yürüyen siz dostalarımıza , yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarımıza , paylaşımları ile sitemize güzelliklerini aktaran insanlara YÜREKTEN TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUZ...

ihlforum.net

- Yönetim -
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: Sitemiz Hakkında
hep birlikte daha güzel yerlere getireceğiz serhat...

biz size teşekkür ederiz böle bir site kurduğunuz için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: Sitemiz Hakkında
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hep birlikte daha güzel yerlere getireceğiz serhat...

AYNEN KATILIYORUM yes
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: Sitemiz Hakkında
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hep birlikte daha güzel yerlere getireceğiz serhat...

AYNEN KATILIYORUM yes

yesgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gerçekten bende bu kadar kısa sürede bu kadar gelişeceğimizi tahmin etmiyordum. Gün geçtikçe daha da güzel oluyoruz inş. böyle devam eder..Bütün üyelerimize tşk ederiz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İnsallah daha iyi günlere
Hüzün dalgası çarptıysa bir insanın yüreğine; Ya Mevlasını özlemiştir ya da Mevlası onu...
Mevlayı özleyen gönül ya hüznü bekler ya da hüzündedir...Bela, gam ve keder Mevlanın sevdiklerine gösterdiği kamçıdır.Vurdukça kendine çeker.İmam-ı Rabbani(k.s)

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.