reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:6-seninkine gittim
bravoo reyoo yauw beni alt ettın)
yaws çooq alemsinis yaaa......

komedi yaw sizi izlemeeqqq
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:6-seninkine gittim

komedi yaw sizi izlemeeqqq
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::bayrak:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:6-seninkine gittim
yaws çooq alemsinis yaaa......komedi yaw sizi izlemeeqqq

terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende yapmak istiyorum röportojburda soruları yalnzca bne sorarım ufaklık
qpra sana soruyorum
nikin nicin qpra
nerde yaşıyorsun
ne iş yapiyorsun
neden burdasın
amacın ne
en sevmediğin üye kim ve neden
hedeflerin neler
bu konuları nerden buluyorsun
ilk sayfadaki uyarımı okumadın gaiba

ve kendi isminin anlamı nedir?
birileri eleştiri yapmış da ona bi bakayım
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:terennüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende yapmak istiyorum röportojburda soruları yalnzca bne sorarım ufaklık
qpra sana soruyorum
nikin nicin qpra
nerde yaşıyorsun
ne iş yapiyorsun
neden burdasın
amacın ne
en sevmediğin üye kim ve neden
hedeflerin neler
bu konuları nerden buluyorsunilk sayfadaki uyarımı okumadın gaiba
ama altıncı soruya cvp verebilirim = terennüm
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.