You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sitede en inatcı üye kim ?

Sitede en inatcı üye kim ?

>295457<
Cvp: RE: Sitede en inatcı üye kim ?
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohhh sn bnim siteden ayrılışıma sevinirsen !!! HıH ...
Hadi yalan de!..:D:D:D

YAŞASIN BİR SAADETÇİ GİDİYOicýn

TABİKİ DE ÜZÜLÜYOM CANIM.
SEN PC Yİ SAKLA VERME ABİNEgülücük
ARADA UĞRA EMİ.BİZLERİ SENSİZ BIRAKMA gülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Sitede en inatcı üye kim ?
Ya zaten lanet olsun bağamlılık yaptı, bırakamıyom ellerim tuşlara basmadımı titriyo fln...:D:D:D:D
Ayrıca bir saadetli gider diğeri gelir... Hak dava bitmez, Milligörüşçüler tükenmez!..:D hey slogana bak bea!:D Salih abi gibi oldum:D:D:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: Sitede en inatcı üye kim ?
Smilegülücük

BELA OKUMA SÜHİMhırrrrrrrgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Pc ye okusam ne olur ki... En fazla başına bişey gelir! Zaten bnim olmadığı sürece ne değeri varSad
Ya bnimsin ya kara toprağan:D:D:D

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
HAK BİRDİR RAKAMLA ÖLÇÜLMEZ İNADINA SAADET ÖLÜMÜNE MİLLİ GÖRÜŞ AMPULLERİ KAPATIN YILDIZLARI GÖRECEKSİNİZ AMPULLER PATLAYACAK YILDIZLAR PARLAYACAK YA 2. KURTULUŞ SAVAŞI YA MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARI KARARI SEN VERECEKSİN ÖNCE KENDİNİ SONRA AİLENİ SONRA ÇEVRENİ FETH EDECEKSİN İSTANBUL ARKANDAN GELİR ANLADIKKİ SENSİZ OLMUYOR gülücük SLOGONLARIMIZA KURBAN OLAYIM ZEHRA SAADETLİ OLDUĞUN GÜN İNATCILIĞI BIRAKTIĞIN GÜNDÜR AHİRETTE SÜHEYLAYA AYSESENAYA VE BANA DİĞCEKSİN Kİ KEŞKE SİZİ DİNLESEYDİM DİYE AMA İŞ İŞ DEN GEÇER İŞ İŞDEN GEÇMEDEN GEL KATIL OSMANLININ GÖRÜŞÜ OLAN FATİHİN İSTANBULU FETH ETTİĞİ GÖRÜŞ OLAN 250 KĞ TOP MERMİSİNİ YA ALLAH DEYİP NAMLUYU SÜREN VE BİR TOP MERMİSİ İLE KOSKACA DONANMADAKİ İNGİLİZ GEMİSİNİ VURAN SEYYİT CAVUŞUN GÖRÜŞÜ DE OLAN MİLLİ GÖRÜŞE GEL
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAK BİRDİR RAKAMLA ÖLÇÜLMEZ İNADINA SAADET ÖLÜMÜNE MİLLİ GÖRÜŞ AMPULLERİ KAPATIN YILDIZLARI GÖRECEKSİNİZ AMPULLER PATLAYACAK YILDIZLAR PARLAYACAK YA 2. KURTULUŞ SAVAŞI YA MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARI KARARI SEN VERECEKSİN ÖNCE KENDİNİ SONRA AİLENİ SONRA ÇEVRENİ FETH EDECEKSİN İSTANBUL ARKANDAN GELİR ANLADIKKİ SENSİZ OLMUYOR gülücük SLOGONLARIMIZA KURBAN OLAYIM ZEHRA SAADETLİ OLDUĞUN GÜN İNATCILIĞI BIRAKTIĞIN GÜNDÜR AHİRETTE SÜHEYLAYA AYSESENAYA VE BANA DİĞCEKSİN Kİ KEŞKE SİZİ DİNLESEYDİM DİYE AMA İŞ İŞ DEN GEÇER İŞ İŞDEN GEÇMEDEN GEL KATIL OSMANLININ GÖRÜŞÜ OLAN FATİHİN İSTANBULU FETH ETTİĞİ GÖRÜŞ OLAN 250 KĞ TOP MERMİSİNİ YA ALLAH DEYİP NAMLUYU SÜREN VE BİR TOP MERMİSİ İLE KOSKACA DONANMADAKİ İNGİLİZ GEMİSİNİ VURAN SEYYİT CAVUŞUN GÖRÜŞÜ DE OLAN MİLLİ GÖRÜŞE GEL

ALLAHUEKBER!...okgülücük

Abi çok güzel yazmışsın eline koluna yüreğine sağlık inş... İnsan bi coşuyo ya:D:Dicýn

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
gülücük suheyla hocamdan dinlediğimi size aktarıyorum size hocamın bir videosu var msnden yollayım ağlamamak imkansız diğer ark yollucam akplilere bakalım etkileceklermigülücük
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAK BİRDİR RAKAMLA ÖLÇÜLMEZ İNADINA SAADET ÖLÜMÜNE MİLLİ GÖRÜŞ AMPULLERİ KAPATIN YILDIZLARI GÖRECEKSİNİZ AMPULLER PATLAYACAK YILDIZLAR PARLAYACAK YA 2. KURTULUŞ SAVAŞI YA MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARI KARARI SEN VERECEKSİN ÖNCE KENDİNİ SONRA AİLENİ SONRA ÇEVRENİ FETH EDECEKSİN İSTANBUL ARKANDAN GELİR ANLADIKKİ SENSİZ OLMUYOR gülücük SLOGONLARIMIZA KURBAN OLAYIM ZEHRA SAADETLİ OLDUĞUN GÜN İNATCILIĞI BIRAKTIĞIN GÜNDÜR AHİRETTE SÜHEYLAYA AYSESENAYA VE BANA DİĞCEKSİN Kİ KEŞKE SİZİ DİNLESEYDİM DİYE AMA İŞ İŞ DEN GEÇER İŞ İŞDEN GEÇMEDEN GEL KATIL OSMANLININ GÖRÜŞÜ OLAN FATİHİN İSTANBULU FETH ETTİĞİ GÖRÜŞ OLAN 250 KĞ TOP MERMİSİNİ YA ALLAH DEYİP NAMLUYU SÜREN VE BİR TOP MERMİSİ İLE KOSKACA DONANMADAKİ İNGİLİZ GEMİSİNİ VURAN SEYYİT CAVUŞUN GÖRÜŞÜ DE OLAN MİLLİ GÖRÜŞE GEL

TAMAM GÖRÜŞÜNÜZ OSMANLI GÖRÜŞÜ AMA ACABA SİZ MİLLİ GÖRÜŞÜN HAKKINI VERİYO MUSUNUZ?gülücük

RABBİM GÖRÜYO DOĞRULARI YANLIŞLARI.BELLİ OLMAZ AHİRETTE SİZ YAPIŞIRSINIZ YAKAMA ZEHRA BİZİ NEDEN AKP Lİ YAPMADIN DİYE.

YORUMLARINIZ VE SLOGANLARINIZ İÇİN

...DURMAK YOK YOLA DEVAM...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: Sitede en inatcı üye kim ?
SALİH YOLLA BAKALIM ŞU VİDEOYU.

BELKİ SİZDEN OLURUM.ASLA TABİKİ DESmilegülücük

GERÇEKTEN YOLLA AMA MERAK ETTİM

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.