You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Site Yönetimine
Sitemizde radio ve mp3 yayını yapılması bence güzel olur..ezgiler eşliğinde sitede huzurlu bir vakit geçire biliriz.ezgiler marşlar olacak sadece.Bu mümkün olabilirmi ,
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Site Yönetimine
bu konuda serhat kardeşimzin bazı düşünceleri vardı bu sorunun cevabını o verecek inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Siteye radyo eklemeyi dusundum...Aslında oyle bir fikir halen daha mevcut...Yanlız ilgilenicek birileri lazım oldugunu dusunuyorum...Arşivi (elindeki mp3 miktarı ) iyi olan ve dvmlı yayın yapabilicek birileri olması lazım...Dvmlı baska radyolardan yayın yaparak bir radyo sistemi kurmak pek işime gelmiyor acıkcası...Kendi radyomuzu kuracaksak kendi yayınımızıda yapmamız gerekiyor bir yerde...Dusundugum diger bir nokta ise kota problemi...Bir cok arkadasımız limitli adsl kullanıcısı ve cogumuza yetmiyor bu 4 GB lık limitler...Bilindigi gibi internetten radyo dinlemekte bu kotayı zorluyor...Diğer bir konu ise cogu arkadasımız winamp dan kendi müzigini dinliyor...Pekbi ragbet gorecegini dusunmedigim için kurmuyorum...4-5 kişi için radyo sistemi kurmak istemiyorum cunku...
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
:s bi tane sitede radyo var dinliyorum arasıra onu ama açıkcak kişiler lazım ve ben açmk zorunda kalıyorum çoğu zaman fakat herkese öm atıp radyoya çağırmk zorunda kalıyorum he bi de üyelerden istek alıyoz ve istedikleri şarkıları pc lerınee mevcut ama yarım saat aramk zorunda kalıyom şarkıyı he bi de dj lık yaparken konuş falan diyolarKizgin hiçç olmuyo valla bnce sitemzde radyo olmasın örneklerle açıkladımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-07-2008, Saat:07:05 PM, Düzenleyen: Qbra.
Profesör
Cvp: RE: Site Yönetimine
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı::s bi tane sitede radyo var dinliyorum arasıra onu ama açıkcak kişiler lazım ve ben açmk zorunda kalıyorum çoğu zaman fakat herkese öm atıp radyoya çağırmk zorunda kalıyorum he bi de üyelerden istek alıyoz ve istedikleri şarkıları pc lerınee mevcut ama yarım saat aramk zorunda kalıyom şarkıyı he bi de dj lık yaparken konuş falan diyolarKizgin hiçç olmuyo valla bnce sitemzde radyo olmasın örneklerle açıkladımgülücük

evt djlik bende yaptım gerçekten zor bişi ya bencede olmasın
ama bu konuda uğraşabilecek birisi varsa yapsın tabi

ama gereksiz bence..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Site Yönetimine
kotaları düşünelim bence de ifade
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Site Yönetimine
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siteye radyo eklemeyi dusundum...Aslında oyle bir fikir halen daha mevcut...Yanlız ilgilenicek birileri lazım oldugunu dusunuyorum...Arşivi (elindeki mp3 miktarı ) iyi olan ve dvmlı yayın yapabilicek birileri olması lazım...Dvmlı baska radyolardan yayın yaparak bir radyo sistemi kurmak pek işime gelmiyor acıkcası...Kendi radyomuzu kuracaksak kendi yayınımızıda yapmamız gerekiyor bir yerde...Dusundugum diger bir nokta ise kota problemi...Bir cok arkadasımız limitli adsl kullanıcısı ve cogumuza yetmiyor bu 4 GB lık limitler...Bilindigi gibi internetten radyo dinlemekte bu kotayı zorluyor...Diğer bir konu ise cogu arkadasımız winamp dan kendi müzigini dinliyor...Pekbi ragbet gorecegini dusunmedigim için kurmuyorum...4-5 kişi için radyo sistemi kurmak istemiyorum cunku...

evt bnmki kotalı mesela ama ben aylık 4 deil 15 gb yapıyorum :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
merhaba;sitenizde yeniyim hala bakınıyorum:Dama ilgimi çeken bişi oldu ve bunu sizinle paylaşmak istedim.herkes forum altında başlıklar acıyorlar bu bölümde ve tanısma bölümünde bu cok dikkatimi çekti.şöyleki bakarmısınız-rica-lütfen bakın-vs....böyle amacı aynı olan cok fazla konular acılıyor.bunları sadece bir konu altında toplanması bence daha güzel olurdu.siteyi tebrik etmek için bile herkes ayrı konu açıyor.herkes ayrı ayrı selam vererek(konu acarak) kendilerini tanıtıyolar zati tanışma bölümü var o konu başlıgı altına devam edilmiyor.tabi bunlar bence ve paylaşmak istedim inşallah yanlış anlamazsınız.saygılarımla...
BeNi ÇeKeMeYeNlEr AnTeN TaKtIrSıN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tanışma bölümünü zaten bu yüzden açtık orda sabit bir başlıkta mevcut ama isteyen üyeler kendilerini siteye tanıtmak amacıylada başlık açabilirler daha çabuk kaynaşmaları için
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.