You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Site Görünümü Ve Değişimi

Site Görünümü Ve Değişimi

Forumcu
Cvp: Site Görünümü Ve Değişimi
çok beyendım eline sağlık
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ekrem kardeşim emeğine sağlık güzel olmuş.Allah yapmış olduğun hizmetlerden dolayı razı ve hoşnut olsun inş.selam ve dua ile
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: Site Görünümü Ve Değişimi
ekrem abi site çok hoş olmuş ilk bana gösterecektin ama giremedim :D ama renkler görünümler düzenler çok güzel . begendim...emegine saglık...eksikler neler demişsin şunlar mümkünse olabilir...hızlı cevap bölümünün yanında gülümsemeler(smileyler) butun da olsa iyi olur malum o çok işimizi görüyordu...bide arkadaşlarında dikkatini ceken teşekkür butunu bunların hepsi bi arada oluyorsa çok güzel olur :D durmak yok ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Onları en kısa zamanda eklicem çünkü dosyaları güncellemem gerekiyor en baştan. Tşk butonuda biraz sorunlu destek sitesinde çözümü yayınlandığı zaman eklicemikisini birden gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
abi bide mesela bu konuya ben cvp yazdıktan sonra sende yazınca verilen cvplar bölümünde benim cvp verdigimi gösteren kayıp oluyo seninki görünüyo :D bide bi konuya ard arda cvp yazınca mesala salavat konusuna...görüntüde tek bi cvp gibi görünüyo :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu farklı bir istatiktik programı.Bunda son cevaplarla yeni konular aynı yerde çıkıyo ve kim o konuya son mesaj yazarsa son olarak o mesaj gözüküyor.eskisinden daha farklı bir sistem yani.Ama eskisinimi kullanalım bunumu kararsız kaldım sizin fikriniz nedir bu konuda
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
bence eskisi iyiydi yani verilen cvplara ilişkin bölüm ve bide eklenen konuların gözükmesi gibi...ama yine de diger kardeşlerimin görüşleri neyse bakalım çogunluk hangisini isterse o olsun saygı duyarım Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet bu daha güzel ve siteyi etkilemiyo üste ekledim artık üste durcak istatistikler biraz değişiklik olsungülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.