You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sırrı Sakık'ın kardeşinden flaş açıklamalar

Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Sırrı Sakık'ın kardeşinden flaş açıklamalar
Mesele hdp kimin yanında meselesi değil artık. Kürt halkının bir kısmı bizlere düşman. Yani bunlar bildiğin halk. Belki komşumuz belki çocuğumuzun okul arkadaşı belki de başka şey. Aramızdalar ama bize düşmanlık etmekten de geri durmuyorlar. Onlar pkkyı da savunur hdpyi de. Güya vatandaş onlar da.

Bazen diyorum ki bizim topraklarımız üzerinde bir Kürdistan kursalar, biz de tüm batıdaki Kürtleri vatandaşlıktan çıkarıp kurulan Kürdistana iade etsek... Ne olur bizi geri alın diye yalvarmadan önce kaç gün dayanabilirler acaba?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hdp ,gerektiğnde terörist, gerektiğinde demokratik,gerektiğin de zerdüşt,gerektiğin de bir ingiliz, bir alman, bir israil, bir ermeni çok yönlü bir parti, herkese maşa
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"...PKK'nın dış güçler tarafından kullanılan bir örgüt olduğunu ifade eden ve PKK'yı kuklaya benzeten Sakık 'Ben silaha inanmıyorum, şiddete inanmıyorum halk bunu hak etmiyor. Soyadım PKK ile özdeşleşmiş bir soyadı ancak ne olursa olsun ben Türkiye'nin bütünlüğümü savunuyorum. Şu anda Kürt halkı bu savaşı istemiyor. Ben HDP'nin Kürtleri temsil ettiğine inanmıyorum.' dedi. "

[Resim: sirri-sakikin-kardesinden-flas-aciklamal...788289.jpg]

İşte burda yeni bir imtihan başlıyor bizler için

insanlara kürt diye bakarak,yada soyadına doğduğu yere göre bakarak

her kürt vatandaşına hdpli muamelesi yaparsak pkk nın hdpnin yapamadığını kendi elimizle yapmış oluruz...

polisimize askerimize saldırarak bizi bölemezler aramıza nefret tohumu ekemezler

içimizdeki kin ve nefreti haketmeyenlere gösterirsek işte o zaman içten yıkılırız...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.