You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şırnak'ta 9 Hakkari'de 1 terörist teslim oldu!

Administrator
Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır çıkarmasının ardından bölgeden dikkat çeken haberler de gelmeye başladı. Şırnak'ta 9, Hakkari'de 1 PKK'lı terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

[Resim: 171120131841458448030.jpg]

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütünden kaçan 9 terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'ta bulunan kamplarından kaçan 9 terörist, Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'na geldi.

Burada güvenlik güçlerine teslim olan ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen teröristlerin sorgusu sürüyor.

HAKKARİ'DE 1 TERÖRİST TESLİM OLDU

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Yüksekova'da terör örgütü mensubu bir kişi, silahsız ve teçhizatsız olarak ilçedeki askeri birliğe teslim oldu.

rotahaber.com
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Şırnak'ta 9 Hakkari'de 1 terörist teslim oldu!
Çözüm sürecini baltalayanlara burdan güzel şeyler söylemek isterdim !!!!!!! ancak olmuyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Şırnak'ta 9 Hakkari'de 1 terörist teslim oldu!
söyle nasılsa duyan yokgülücük
Ne iş yapıyorsun dedi. ''HAMAL''ım dedim. güldü.. yani elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim. sustu...BiRDüNYaUMuT
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.