You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Şirk
Selamın aleykum
Beyler anneme anlatmak için haşa bir anlık inandım diye bi söz söyledim kalbimle onaylamasamda.Şirke girmiş olurmuyum çünkü dile getirdim diye çok korkuyorum artık ya
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Şirk
önemli olan kalbindeki inançtır

hiç endişe etmene gerek yok,Allahın varlığına birliğine ondan gelip ondan döndürüleceğine velhasıl O'nun dinine inanıyorsan müslümansın

bizlere sorana da gerek yoktu aslında içindekileri sen bizden daha iyi bilirsin

hem içinde Allah inancı olmasaydı yani sen müslüman olmasaydın böyle bir evhama böyle bir derde düşemezdin

bunu dert etmişsen demek ki kafirlikten korkuyorsun demek ki müslüman kalmak istiyorsun yani demek ki müslümansın gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bütün inananlar inşallah

daha dikkatli olmaya özen göstermek lazım bu konularda
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
korkmanı gerektirecek bişey yok

bol bol kelime-i şehadet getir

80 yıl kafir dolaşıp ,Allaha şirkle Allaha isyanla yatıp kalkan bi adam bir gün kelme i şehadet getirip müslüman oluyorsa

sende kendini sıkıntıya sokma kelimei şehadetini oku ibadetlerini yap

kalbine o vesveseleri veren şeytanı sevindirme
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hepimizi affetsin hocam

hepimizsenin gibiyiz tek sen değilsin bu gibi dertlere muzdarip olan
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.