You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Şimdiki gençlere iman hakikatini anlatmak..

Şimdiki gençlere iman hakikatini anlatmak..

.
RE: Şimdiki gençlere iman hakikatini anlatmak..
Rohan.... Üslubuna ve kullandığın ifadelere dikkat et..tartışılan bir konu üzerinde kavga ediyormuşçasına atarlı ifadeler kullanmanın alemi yok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-07-2015, Saat:06:18 PM, Düzenleyen: Mihman.
Forumcu
Hû deyip ölsem
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem

Yüzde bir tebessüm,yüzde bir sevgi
Alırken benden beni,
Resul'ün gözlerin rengi :-)
Hû deyip ölsem ey yâ ilahi

Kalbimde Lâ ilâhe illallah zikrin
Dilimde Allah ismin
Senle dolu iken bu aklım fikrim
Hû deyip ölüversem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Valla ben yazılanlardan sana saldırıyorlarmış gibi bir izlenime kapılmadım, aksine siz saldırıyorsunuz, ayrıca seni olmaması gerektiği kadarda alttan almış arkadaşlar verdiğin kaba cevaplara bakılırsa.."ihtiyar" "tipe bak yaa" gibi çirkin ifadeler kullandığın o arkadaşlar oldukça saygıdeğer insanlardır..burada yenisiniz..o yüzden pek çoğu hakkında hiçbir fikir sahibi değilken düz boğaz ifadeler kullanmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim..haydi şimdiden hayırlı iftarlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hû deyip ölsem
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem

Alırken benden beni,

Dilimde Allah ismin
Hû deyip ölüversem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-07-2015, Saat:06:41 PM, Düzenleyen: Rohan.
Forumcu
ya silecektim unutmuşum kardeşim kusura bakma kalıcı olmayacaktı 3 gün içinde silecektim zaten kalıcı olarak vermemiştim ki ama lütfen ama sen nerden bileceksin ki haklısın
Hû deyip ölsem
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem

Alırken benden beni,

Dilimde Allah ismin
Hû deyip ölüversem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Tamam Rohan, değerli kardeşim; şu mübarek vakitte geri adım attın ya, büyük
erdemlilik gösterdin, tebrik ediyorum seni; Allah seni sevdiği kulları arasına dahil
eylesin ( âmin) Allah'a emanet ol. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ah kardeşim rohan biz burada ne üyelere hakaret etmedikte sana mı edeceğiz...geçmiş yazıları okursan anlayacaksın...neyse zaman ve erdemle bizi tanıyacaksın biiznillah...ayrıca unutma her kesimin gencin-yaşlının , inançlı-inaçsızının hep bir istisna olanları vardır..hiçbirimizin herkesi aynı kefeye koyacak kültürde olmadığını göreceksin..empatiyi biliriz ...ALLAH bizi haklıya haksız demekten uzak tutsun..

özürdilemek bence büyük bir erdemliktir..ne kadar yanlış bir tutumum olmasa da özrümü kabul et..ama sende fevriliği bir kenara bırak ki..takva denilen o güzel duruşa ulaşasın gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-07-2015, Saat:08:45 AM, Düzenleyen: Noyan.
pejmurde
Yaw adam sabaha kadar internette sitelere giriyor ama beş dakika kalkıp sabah namazını kılmaya useniyor hangi imanlı gençlik vallahi içim kan ağlıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Yazarın tespitine katılmıyorum. Zira şuan oturmasını seven bir gençlik değil, bilakis hareketi seven ve sürekli hareket halinde olan bir gençlik var karşımızda. Elbette böyle bir gençliğe sadece iman hakikatini anlatmak yeterli gelmeyecektir. Belki bugün bu gençlere anlatılması gereken şey İslamın sosyal adalet yönü olmalıdır.zira dünya üzerinde ciddi bir adaletsizlik var ve buda insanların en büyük sorunudur.
Eğer bu sağlanırsa gençler, beşeri ideolojilerin sihirli sözlerine kanmayacak ve onlara doğru koşmayacak ve savunuculuğunu yapmayacaklardır.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.