insan istenmediği yerde durur mu

ben senin yerinde olsam bi dakka bilem durmam

hadi git ykıl karşımdan şimdi

not: çok hainsiniz varya hepiiniz cık cık cık [/b]
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoopp noluyoz bu basligi açan gitsin bakem simayin gidip gitmeyecegi hakkında düsünmek bile saçma
tamam
kendimi feda ederim
alır başımı çeker giderim
heh şöyle cesurr olun azcikkarkanı dön ve çikkban
yavv bakin yanliş anlayanlar var gırgır elbette simayimizin degeri ortaya çıksın deye böyle bir baslik açmşlar..ben öyle anladim herhalde öyledir yoksa gayrısı saçma sapan ve gereksiz hemen silinmesi gerekn bir baslik
demek öyle haa
simayın durumu kesinleşsin sanada acarız bi anket
zati muhterem o tas dolaşip seni vuracak gibi bahh benim suçum yok istatistikler öyle söylüyoben ankette ne görüyosam onu söylüyom gayrisini bilmem..artık yavaş yavaş bavulunu hazırla..arkanı dön ve çık demişmiydim
yok yaaa
simay gitmezse ben gitmicem demedim ki :hııh:
ayrıca demiştin
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoopp noluyoz bu basligi açan gitsin bakem simayin gidip gitmeyecegi hakkında düsünmek bile saçma
tamam
kendimi feda ederim
yavv bakin yanliş anlayanlar var gırgır elbette simayimizin degeri ortaya çıksın deye böyle bir baslik açmşlar..ben öyle anladim herhalde öyledir yoksa gayrısı saçma sapan ve gereksiz hemen silinmesi gerekn bir baslik
demek öyle haa
zati muhterem o tas dolaşip seni vuracak gibi bahh benim suçum yok istatistikler öyle söylüyoben ankette ne görüyosam onu söylüyom gayrisini bilmem..artık yavaş yavaş bavulunu hazırla..arkanı dön ve çık demişmiydim
yok yaaa
ayrıca demiştin
vayy be sandigimdan da cesur çiktin sen bah çorumlu oldugunu duydum sana bi iyilik yapabilirim arkani dönmeden el sallayarak çikabülürsün

Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoopp noluyoz bu basligi açan gitsin bakem simayin gidip gitmeyecegi hakkında düsünmek bile saçma
tamam
kendimi feda ederim
demek öyle haa
yok yaaa
ayrıca demiştin
vayy be sandigimdan da cesur çiktin sen bah çorumlu oldugunu duydum sana bi iyilik yapabilirim arkani dönmeden el sallayarak çikabülürsün
hiç bi yönetici beni yıldıramaz
bana hersey de hatta banla ama corumlu deme
elhamdülillah corumlu değilim

Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa değilim ben corumlu falan yaa
sonunda corumun bi faydasını görcez desene :D
bende corumda okucam
çorum güzel memlket be

zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa değilim ben corumlu falan yaa
sonunda corumun bi faydasını görcez desene :D
bende corumda okucam
çorum güzel memlket be
nedenn bana da çorumlu deyiler daha gitmedim görmedim
neyse zati muhterem arada konuyu saptirmaya çalişion anladim ben seni uyanik..bah gitmesin oylari çogaliyo hazirliyon dimi bavulunu çoruma dogru yollan bakaluumm
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.