You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Simay gitsin diyenleeer

Anket Başlığı: simay gitmeli mi?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet gitsin 5 (31.25%)
hayır gitmesin 11 (68.75%)
fark yok 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 16 (100%)

Simay gitsin diyenleeer

>295457<
RE: Simay gitsin diyenleeer
yok bakırköyeTongueTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Cvp: RE: Simay gitsin diyenleeer
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoopp noluyoz bu basligi açan gitsin bakemgülücük simayin gidip gitmeyecegi hakkında düsünmek bile saçmagülücük

tamam
kendimi feda ederim
alır başımı çeker giderim Sad

heh şöyle cesurr olun azcikkkahkaha arkanı dön ve çikkban

yavv bakin yanliş anlayanlar var gırgır elbette simayimizin degeri ortaya çıksın deye böyle bir baslik açmşlar..ben öyle anladim herhalde öyledir yoksa gayrısı saçma sapan ve gereksiz hemen silinmesi gerekn bir baslikgülücük

demek öyle haa
simayın durumu kesinleşsin sanada acarız bi anket kahkaha

o giderse zati bende baslik açmaya gerek olmadan çeker giderim yok sen gidersen arkandan ben açarim bi baslik dönsün mü dönmesin mi deyekahkahakahkaha eminim dönmeni istemeyeceklerifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
kürkün dönüp dolaşcağı yer tilki dükkanıdır :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kürkün dönüp dolaşcağı yer tilki dükkanıdır :D

kahkaha horoz kendi çöplügünde ötermişşifade ötmesini bilmeytenlerde böyle baslik açarmişkahkaha kartal nabergülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-08-2008, Saat:02:07 AM, Düzenleyen: zülcenaheyn.
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kürkün dönüp dolaşcağı yer tilki dükkanıdır :D

kahkaha horoz kendi çöplügünde ötermişşifade ötmesini bilmeytenlerde böyle baslik açarmişkahkaha kartal nabergülücük

bu horozda iş yok yumurtlamayı bilmiyo ondan yazmış :D

ben yokken bide Kartalizma gelsin mi diye başlık açsaydınız yaw sitenin hiti artardı gelsin demekten :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

bu horozda iş yok yumurtlamayı bilmiyo ondan yazmış :D

ben yokken bide Kartalizma gelsin mi diye başlık açsaydınız yaw sitenin hiti artardı gelsin demekten :D

gelsin mi dememiz için önce gitsin mi basligi açmamiz lasimdi kartal mazallah bide gelemessin bosver özenme sen böyle basliklara kahkahazaten gereksiz deye haykiriyom açildigindan berikahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-08-2008, Saat:02:31 AM, Düzenleyen: zülcenaheyn.
evet kalsın diyenler toplanın yamacıma bağalım size simayın karmalarını daıtacam :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kalsın diyenler toplanın yamacıma bağalım size simayın karmalarını daıtacam :D

mübarek kalirsa karmalarini ne edecez ben zati sahanalarin zati muhteremlerinkünü alacamTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kalsın diyenler toplanın yamacıma bağalım size simayın karmalarını daıtacam :D

mübarek kalirsa karmalarini ne edecez ben zati sahanalarin zati muhteremlerinkünü alacamTongue

sırf karma için postalıyosun milleti dimi :D:Dkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

sırf karma için postalıyosun milleti dimi :D:Dkahkaha

bahh seennkahkaha sen simayinkileri dagitacam deyu kendi karmalarindan olma sakin bak kartal martal demem ona göreekahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.