You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SIKINTILARI GEÇİREN DUA

SIKINTILARI GEÇİREN DUA

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
SIKINTILARI GEÇİREN DUA
Ey yalnızların kendi başına kalmışların arkadaşı ey umutsuzluğa düşmüşlerin
yardımcısı ey yoksulların zengini ey zayıfların gücü ey fakirlerin hazinesi ey gariplerin sığınağı ey tek güç ve kudret sahibi ey ihsanıyla tanınan keremi sonsuz Rabbim,
Resulullah ve yakınlarının hürmetine sıkıntılarımı gider.
Ey Rabbim sen sıkıntılarıma karşı hazırlığım musibetim anında ümidim yalnızlığımda arkadaşımsın. Gurbetinde dostum kederli halimde beni ferahlatansın. İhtiyacım anında yardıma koşan zor anlarımda sığınağımsın. Beni korkuların karanlığından kurtaran aydınlığısın.
Ey Rabbim sen şaşkınlığımda bana yol gösterensin. Biliyorum Rabbim sen günahlarımı bağışlayan ayıplarımı örten sıkıntılarımdan kurtaran kalbimi sevginle süsleyensin. Sen kalbimin tek tabibi hem sevgilisisin. Sen ki şaşkınlara yol gösterensin muhtaçlara yardım eder korunmak isteyenleri korursun beni de korunan gözlenen yardım edilen dertlerine dermen olunana kullarının içinde say ALLAHIM….
AMİN İNŞAALLAH...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: SIKINTILARI GEÇİREN DUA
AMİN!...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SIKINTILARI GEÇİREN DUA
aminn inş.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.