You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Siilik sadece caferilikten olusmaz !!!

Siilik sadece caferilikten olusmaz !!!

Acemi Üye
RE: Siilik sadece caferilikten olusmaz !!!
benim şii oluşumun nedeni babamdır annem ve babamın mezhebi aynı değil.Annem semah yapan alevilerden babam ise caferi ama ben babamın yolunu seçtim neden mi ? nedeni İmam Ali nin namaz kılarken ölmesi gülücük annem bunu biliyordu fakat namaz kılmıyordu.Ama babam hem İmam Ali nin tarafından hemde namaz kılıyordu. sahabeye genel bakış açım ise Yezit in Kabe yi yıktığını söylesem inanmassın tabii.Ama bu gerçektir. Yezit Kabe yi yıkmıştır .Hz.Hüseyin in oğlu Ali Asgar ı ölduren in kim oldugunu biliyor musun ? oda yezit in ordusu Hz.Hüseyin e su vermeyende yezit ın ordusudur.bu yuzden yezit i pek sevmem .onun babası muaviye de aynı yezit gibidir. gülücük bu konuları yeni araştırmaya başladım . o yüzden pek cevap veremiyeceğim.
Allahumme salli ala muhammed ve ali muhammed.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Yezit hakkında söylediklerine neden inanmayım? Bizim Yeziti sevdiğimizi mi
düşünüyorsunuz? Hayır, sevmeyiz..

Biz Hz. Ali'yi çok severiz. gülücük Biz sahabeleri, hz. Ömer'i, hz. Osman'ı , hz. Aişe'yi de
yine çok severiz; onlara laf atılmasını istemeyiz. Siz de öyle düşünüyorsanız, namaz da kılıyorsunuz; çok fark yok aramızda. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Esselamu aleyküm.

Siz bir Şii olarak Hz. Aişe'ye, ve diğer sahabelere iftira ediyor musunuz?

Eğer ediyorsanız elbette ki sapık bir itikaddasınız demektir. Çünkü Şia itikadına baktığımızda çok yanlış bilgiler olduğunu görüyoruz. Araştırırsanız tarihteki itikadlarının ne kadar bozuk olduğunu anlarsınız.
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.