You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Sigaranın Hükmü
Sen diyorsun ya şimdi sigara içersen uçurumdan düşmüş gibi elin kanar, ayağın kırılır ala kulli hal)) ben de diyorum ki sen şimdi düştün ama düşmemiş say adam da içsin sigarasını ama içmemiş saysın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
saymakla olmaz ki

uçurumdan atlayan düşecektir Big Grin

yer çekimi diye bişe var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Sen sigara içeni uçurumdan düşmüş gibi sayıyorsun oluyorda sigara içen kişi sigara içmemiş gibi sayınca niye olmuyor)
Zaten verdiğin yerçekimi de bir varsayım birileri yer çekiyor demiş sonra adını yerçekimi koymuşlar ama hiç düşünmemişler ki acaba yeri kim çekiyor!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Domuz eti yiyince kendimizi domuz eti yememiş sayabilir miyiz?

İrade diye bişe var
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yerin çekip çekmemesini bilmemde uçurumdan her atlayan düşüyor,düşmeyenini görmedim xdd
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Ben de onu diyorum işte adam saymıyor sen sayıyorsun sen saymıyorsun adam sayıyor, en güzeli biz birbirimizi sevip sayalım)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Neyse kalemşör bir yere varacağımız yok ama sigara sağlığa zararlıdır diyelim...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.