Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Sigara Yasağı Kabul Edildi
Sigara Yasağı Kabul Edildi
BaBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sigara aksesuardır arkadaşlar ayrıca sigarsız yaşam ütüsüz gömleğe benzer) Ben yasağı kınıyorum saygılar...
kırışık gömlek moda bilmiyomusun
duman altı ettiniz dünyayı yaw
bunlar hala elektriğe zam, sigaraya yasak . .
stadda, kahvede sigara mı yasaklanır manyak mı ne bunlar ?
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ülkemizde büyük sorunlar var ama çok şükür onlarında çaresine bakılıyodimi ama.manyak mı bunlar demişsin ya manyak olsalar bu ülkenin başında olmazlardı.yoo bencede çok akıllılar.Allah razı olsun onlardan.ne yani önüne gelen her yerde içiyosunuz o zıkkımı.çok güzel bi şey sanki.ilk önce sağlığını düşün.Rabbimiz bedenini sana zehirleyesin diye mi emanet etdi .
Maşallah ne güzel çaresine bakılıyor.. Adam şirket kurmuş para saymak için bile adam tutmuş Faşist İsrail'i gübreden tohumdan zengin etmiş, üstüne üstlük Terörist başı Şimon Perez'i faşist devletin imkanlarını kullanarak meclisinde "Memeleket İsterim" şiirini düşmanlarının gözünün içine baka baka okuyor ve düşmanları bunu adeta komedi filmi izlemiş hımbıllar gibi sırıtıyorlar.
Bush ile kanka olmuş, İncirlik'te; Çeçenistan'da canla başla cihad eden 300 küsur mücahidi kendi elleriyle ABD Guantanamo'ya terörist diyerek veriyor..
Demokrasi adlı küfür nizamını kullanarak başa geçmiş ve bugün Müslümanları "Dinlerarsı Diyalog - Hoşgörü" martavallarıyla sisteme entegre eden bir rejimin reisleri için dua edilmez !
Gazetelerin kimin dümeninde olduğu belli, gazetelerin yazdıklarını tersten okuyun, gerçekleri çok çok çok iyi göreceksiniz..
Ayrıca sigara, ağırlığı itibariyle verdiği hazza şükrettiğim bir nimettir.. Hal şudur ki; millet onu "ben de varım." diye içiyor.
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
elhmdülillah
Sonra bi de bakmışsın kol bacak gitmiş... Bize ,ilk okul hocaları böyle diyodu, bn onların yalancısıyım
elhmdülillah
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi