Hergun gidim gidim ölüyorum yoklugunda.. aldigim her nefeste.. seni aniyor.. ve seni özlüyorum ama sen yoksun yanimda.. o gece karasi gözlerin.. sirma saclarin kiraz dudaklarin.. rüzgar gibi.. taze kokan o kokun yanimda deil odamda deil.. sensiz uyaniyorum sabahlara geceleri kabuslar görüyorum uyuyamiyorum seni cok özlüyorum ama bunun.. asla hic bir zaman önemi yok biliyorum...
Cunku sen gittin bilinmeze.. belkide dönmemeye.. bir sabah uyandigimda yanimda yoktun.. iki satir birseyler karalamadan gitmistin ardina bile bakmadan hayatimdan bir hirsiz gibi cikip gitmistin be karagözlüm simdi sana kizmalimiyim yada bildigim bütün küfürleri siralamammi lazimdi. ardindan ama beceremem ki ben sevdigime kizamam küfüredemem...
Gittinse.. gitti ne olmus yani hem sevgi.. karsiligi olucak diye bir kaide yokki ben onu karsiliksiz onun layik olmayacagi kadar cok seviyorken o varsin gitsin baskaisnin koynunda baskasinin yataginda ve hayatinda olsun.. ben aslinda onun suretini sevmisim ama sevmeye ihtiyacim oldugu icin sevmisim...
Ben onu deil aslinda aski sevmisim varsin o olmasin hayatimda ben yinede aski sevmeye devam edicegim...
Tèdavisi mümKün qörüLmèyèn $izoFrèn biR aşktı bizimKisi..
hanqi doktora qittiySèk ayrıLık yazdı rèçètèmiSè vè èkLèdi hèRqün düzènLi oLarak öLünècèK...buqündè öLdüm yaRını ipLè çèkioRum:\\
A$k Doqu$tan Kısmét İ$i!