You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
sevmek nedir
sevgi
sevgi kalplerin canı ruhların gıdasıdır.sevmeyen kalp ölüdür.bir insanı çıkarımız olduğu için değil onu gerçekten sevdiğimiz için sevmeliyiz.sadece allah rızası için sevmeliyiz.ve sevdiğimize hediye vermeliyiz.en ucu ama en değerli hediyeyi vermeliyiz yani seni seviyorum demeliyiz.ama acele etmeliz ki yarın çok geç olabilir.
sevmek
çiçeklerin büyümesini izlemektir.
mektup yazmaktır.
hep onu düşünmektir.
birlikte vakit geçirmektir.
dalgaların sesidir sevgi.
kuşların kırıntılarını yiyişini izlemektir.
birlikte aynı yöne bakmaktır.
eşit olmaktır.
vahşi dalgalara yelken açmaktır.
yağmura aldırmadan yürümektir.
piknik yapmaktır.
yanağını okşamaktır.
ve küçük bir busedir.rosegul
karanlık gecede önemli değil yıldızları görmek,gündüzleri yıldızları görebilmek marifet...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: sevmek nedir
ve belkide ızdırap çekmektir...ondan ayrıldığında ...
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sadece Allah rızası için sevmeliyiz.ve sevdiğimize hediye vermeliyiz.en ucuz ama en değerli hediyeyi vermeliyiz yani seni seviyorum demeliyiz.ama acele etmeliz ki yarın çok geç olabilir.
rosegul
rosegul
rosegul

tskler......
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
seviyorum seviliyorum çok şükürgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: sevmek nedir
o uzakta olsa bile onu sevmk,uzaktayken hakketten aşk insanı yüceltiyor bee
daha çok bağımlı oluyor insan,gece gündüz onu düşünmek aklından hiç çıkmaması ):
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
herkes haklı sanırım saolun...tşk
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.