O YÜZDEN ACİL OLARAK TEFRİCİYE LAZIM
HADİ BAKALIM ARKADAŞLAR DUA BİZDEN ŞİFA RABBİMDEN
BEN ŞİMDİLİK 100 TANE ALDIM BUNLARI OKUYUM ALIRIM YİNE
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)
konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar benide yazın 500 tane aldım Allah kabül etsin.eüzü besmele çekelim.21 defa estağfirullah dedikten sonra çekersek daha adablı güzel olur.Allah cc tüm hastalarımıza şifalar versin .dertlilere deva versin.dünya üzerinde kafir çizmesi altında inim inim inleyen tüm müslüman kardeşlerimize zaferler ihsan etsin.selam ve dua ile kalın sağlıcakla kardeşlerim Allah a emanet olun
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardelen 500
Sahra 250
Sewinç 500
Yasemin 500
Zül 100
Reyyan 100
Kartalizma 500
Semerkand 250
zehra 500
simay 100
konyevi 500
KALAN=644
Hadi bakalım canlarr
konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar benide yazın 500 tane aldım Allah kabül etsin.eüzü besmele çekelim.21 defa estağfirullah dedikten sonra çekersek daha adablı güzel olur.Allah cc tüm hastalarımıza şifalar versin .dertlilere deva versin.dünya üzerinde kafir çizmesi altında inim inim inleyen tüm müslüman kardeşlerimize zaferler ihsan etsin.selam ve dua ile kalın sağlıcakla kardeşlerim Allah a emanet olun
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.