You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
sevgili günlük
hadi bakalım
bu bölüme günlük muaamelesi yapacağız

bismillah ilk ben yazıyorum

sevgili günlük
seninle tanıştığıma memnun oldum
bugün sarardım soldum
çünlkü hasta oldum
mubarek ramazan ayının tam ortasındayız
banada dua et orucumuz makbul olsun

bundan sonra ara sıra bazen sık sık görüşeceğiz
sen benim dostumsun artık
forumdaki arkadaşlarda seniyalnız bırakmasn nasılsın iyimisin

bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: sevgili günlük
sevgili günlük

neden ki
neden sevgili günlük acaba
eğer bizim dostumuzdan kimse dostuyla konuşmaya sevgili şu diye başlamaz
yok mektupsan neden saklanıp bi köşeye koyuluyorsun oysa gönderip bi cevap almak daha güzel değil mi ?
şimdi bi soru da sen sor bana
madem ben senin dostun ya da cevap alabileceğin bi mektup değilim sen niye beni muhatab alıp soru soruyon de
de de çekinme
alınmam
güler geçerim gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sevgili günlük,günlüğüm vardı bir zamanlar ama içi boştu yazacak kadar dolu bir hayatım yoktu o zamanlar ama şimdi günlük değil yıllık lazım beni bu havalar mahvetti sevgili günlük uyumak unutmaktır der tolstoy uyumak ve herşeyi unutmak istiyorum sana yazdıklarımı da hatta seni yakmak istiyorum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-08-2010, Saat:12:05 AM, Düzenleyen: PoKou / 61.
Administrator
Sevgisiz günlük 3 seneye yakın yazdım yazdım ne getirdin bana yakmak istedim nasip olmadı ya gerçektengülücük köyde bir sandığın içinde kaldınız köye gideyim bak gidip çatır çatır yakmıyormuyum ben senigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-08-2010, Saat:12:06 AM, Düzenleyen: Sükut.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-08-2010, Saat:12:09 AM, Düzenleyen: PoKou / 61.
Uzman
sevgili günlük
yeter bu günlük
sevgisiz günlük diyenlere sükut et
belli ki yaralamışsın
kendine gel
ben gidiyorum
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.