You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SEVGİ,Mİ SİLAHMI ?

SEVGİ,Mİ SİLAHMI ?

Acemi Üye
SEVGİ,Mİ SİLAHMI ?
genellikle forum konuları yazarların eserlerinden alıntılar fıkra,nükte şarkı,resim eğlencelikler ( kimse kusura bakmasın boşa zaman geçirme olarak görüyorum) ha bende arasıra arkadaşlıklarımı pekiştirmek için katılıyorum bu,da doğaldır ben diyorumki yazalım birbirimizi kırmadan tartışalım yazdığımız konu hakkında alıntı yapalım o yüzden konuyu bu bölüme açtım( beyin fırtınası)
sevği ne kadar güzeldir sevğiyle yaklaşmak yakınlaştırır köpeğe, kuşa,kediye ,hatta vahşi hayvanlara dahi tesir eder ama
insana, etkisi varla yok arasındadır çıkar işin içine karışmıştır çünkü siyaset denen çirkef bulaşmıştır insana sever görünür sırtından vurur
aynı anadan aynı babadan kardeşlerin birbirlerini kırdığı bir dünyadır artık sevgi saygı aşk siyasetin bir parçasıdır dünyanın düzenini bozan insanları sömüren ülkelere muhalefet edenler iktidara gelince değisim geçirirler ,ki bunlarda biz halkın içinden geliyoruz halkı seviyoruz dememişlermiydi ( bunu ayrı konularda yazarız) yahudilerde sevğiyle yaklaşmışlardı filistinlilere biz kardeşiz demişlerdi aynı soydan geliyoruz demişlerdi sizin arazilileriniz aslında çok değerli biz size bu değeri veriyoruz demişlerdi simdi sevgiye ne kadar güvenelim bu konu çok geniş örnekleri,de çoğaltabiliriz sadece soruyorum sevgimi silahmı..
BENİM BAHADIR ASKERLERİM SABIR VE ZAMAN,DIR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SEVGİ,Mİ SİLAHMI ?
islam=sevgi Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
reyyan duygusal değil objektif yorumunda aynımı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
EATON bu konuyu ben 4 yaşından beri düşünürüm..
sonunda şuna karar verdim

insanlar nankördür.. bugün sen iyisen çıkarlarına geliyosan iyisindir
buna annen baban da dahil. tüm insanlar..
ama işlerine gelmiyosa çıkarlarına uymuyosan sen kötüsündür..

peki bizde kötü mü olalım?

ama nankörlük olmasaydı dostlukta olmazdı.. yaratılan herşey zıttıyla bilinir.. biz iyiyi seçmeliyiz..

şu dünyada belki tek bi kişi bizi sevmese herkes düşmanımız olsa dahi biz onu sevmeliyiz..

çünkü aslında onların bize bi kötülük yaptıkları fln yok..Allah ın izni olmadan kim kime ne yapabilir.. herşey Allah ın iradesiyledir..

öyleyse kime niye öfke duyalım kin besleyelim..

kime silah doğrultalım?

herkesi sevelim.. sevelim.. sevelim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
saygı duyarım bakış açına inşaallah hiçbir zaman silaha ihtiyaç olmaz,da bizde sevgiyle yaşarız!!!!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
inançlıı iradesi sağlam inancı iradesiyle bütünleşmiş ,okuyan ,bilinçli karakterli ,Allah korkusu olan ,itikadı sağlam müslüman sever ve onun sevgisinden korkulmaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-01-2009, Saat:04:21 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.