You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SEVGİ,Mİ SİLAHMI ?

SEVGİ,Mİ SİLAHMI ?

((Meksikalı))
RE: SEVGİ,Mİ SİLAHMI ?
SEVMEK! NEYE GÖRE SEVGİ HERKES SEVDİĞİNİ DİLE GETİRİR AMA ÇOĞU KİMSE YANINDAYKEN SEVDİĞİNE KATLANMAK zorunda hisseder kendini çünkü biçok şeyi kusuru kabullenemez ne olursa olsun sevgi yine inanç ister teslimiyettir sevgi buda herkişinin yapabileceği bişe değildir inanç inanç inanç herşey yine senin İSLAMLIĞINDA !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
silwereyes konuyu okumadan yorum yapmaya çalışıyorlar ondan sonrada silahla ne alakası var oluyor...........
ayrıyeten bende özür dilemeyi reddettiğim ğibi karşı kampanyada,da aktifim.....
BENİM BAHADIR ASKERLERİM SABIR VE ZAMAN,DIR
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
SEVGİYİ SİLAH OLARAK KULLANAN yöneticiler !siyasetçiler !vatanseverler ! eaton ben silwer a onun kasdettiği silah ı sordum !
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
sılah derken bıldıgın sılah demedım elındekı bılgıyı veya bıseyı sılah gıbı kullanmanı soledım.. elındekılerı seylerı dusmana sılah olarak kullanmanı dedım

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
Cvp: RE: SEVGİ,Mİ SİLAHMI ?
silwereyes Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sılah derken bıldıgın sılah demedım elındekı bılgıyı veya bıseyı sılah gıbı kullanmanı soledım.. elındekılerı seylerı dusmana sılah olarak kullanmanı dedım

sağol
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
sende sagol

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: RE: SEVGİ,Mİ SİLAHMI ?
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabiki sewgi sewgisiz yaşannmazzgülücük

YA CANIM NOLMUŞ BURDAAA HERKES BİŞİLER YAZMIS VALA...SONUNA KADAR SEVGİ DİYOM AMA HAKEDENE Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.