bak isyan bitti hem keyfim yerinde muzik olaraksa slow her zaman güzeldir ruhunu dinlendiriyo insanın
bak isyan bitti hem keyfim yerinde muzik olaraksa slow her zaman güzeldir ruhunu dinlendiriyo insanın
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şmidi isyanında farklı çeşitleri var ala alla niye öle diyosunbak isyan bitti hem keyfim yerinde muzik olaraksa slow her zaman güzeldir ruhunu dinlendiriyo insanın
iyi o zmn
öyle diorsan öyle olsun...
translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TABiKi DE RAP
çeşmi siyahım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TABiKi DE RAP
aynen RAP...
Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çeşmi siyahım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TABiKi DE RAP
aynen RAP...
BENİM rapÇİ KANKİM...
Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ara hep müslüm dinliyorum isyanlardayım
aman aman...hiç isyanlarda olmak
yakışıyor mu İHL liyedüşünüyorum
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.