You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sevdiğiniz insan için nelerden vageçersiniz ?

Anket Başlığı: Sevdiğiniz insan için nelerden vazgeçersiniz ?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
İşimden 0 (0%)
Okulumdan 0 (0%)
Dostumdan 1 (50.00%)
Diğer ( belirtiniz) 1 (50.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 2 (100%)

Sevdiğiniz insan için nelerden vageçersiniz ?

Cezalı Üye
RE: Sevdiğiniz insan için nelerden vageçersiniz ?
Hayir öyle degil iste.Sevdigin insanin yeri tabikide farkli olur bas taci yaparsin da neden digerlerinden vazgecer insan ben vazgecmem .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Sana göre gerektirebilir.Duygu ve mantik savasinda ikisini dengede tutabilmek cok önemlidir.
Anlasilan sen kendi kalesine gol atmak tecrubesini yasayan savunma yonu ile hareket eden duygunun ön planda oldugu kisiliksin.Dersler cikarmamissin ))

Saygılar hanımefendiBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Bilemiyorum gülücük
Evet çoğu zaman duygularımla hareket etsem de mantığımı ön planda tutmaya çalışıyorum başarıyor muyum bilmiyorum ama bu böyle gülücük

Tamam sana şöyle çok basit bir örnek vereyim : sevdiğin kişi senden uzakbir memlekette ve senin bulunduğun şehire gelmesi neredeyse imkansız sen işini , çevreni , dostlarını bırakıp yanına gider misin ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Kisa ve net uzakta birini sevmem.Gozden irak gonulden irak olur.Hem benim onu denetlemem lazimBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
biliyosunda ne diye konuşturuyorsun beniifade
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.