ayrılık vaktidir şimdi sevdiğim
uçsuz bucaksız yollar var beni bekleyen beni senden alıkoyan yollar...
bu kadar zor olacağını bilmezdim ayrılığın
bilmezdim gece yarıları sancısıyla kalkacağımı seni sayıklayacağımı bilmezdim....
sil göz yaşlarını sevdiğim sanma bu gidişin bi dönüşü yok
sanma unuturum seni... koymaz 3-5 nöbetleri seni düşündüğümde
hatıran canlanır yorgun gözlerimde sonra bi ıslaklık hisseder sana susayan dudaklarım....
ellerim üşür gecenin ayazında bi titreme alır bedenimi yüreğim sızlar sonra aklıma sen gelince
sen gelince başlar hasret türküsü dilimde resmine bakıp içli içli ağlarım
damla damla aşk olursun sızlayan gönlüme
bilirim sevdiğim sende yanarsın bu hasrete aklına her geldiğimde iç çekersin dalıp gider uzaklara doğru gözlerin
günler geçmez zaman ilermez gelir benim gibi sanada
benimle birlikte sende söylersin o türküyü....
hani her gece sessiz kaldığın bir an vardırya başını yastığa koyduğun an..
işte o an başlar ayrılık işte o zaman hissedersin yokluğumu en çok o zaman yanar yüreğin ve gözünden yaş akar sel olup gider..
nerden biliyorsun deme sevdiğim çünkü sen herşeyinle bendesin...
takvimler yaprak yaprak dökülürken beni en çok sana olan vuslat sevindiriyor
teselli veriyor gönlüme, hafifletiyor yükümü giden zaman yakmıyor ayrılığın ateşi eskisi kadar...
bir kitap arasına konulan gül gibi sararıp solarken aşkının yürek burkan sesiyle yeniden vücut buluyorum bu aciz bedende
senli rüyalarım oluyor bazen elimde bir demet gül yollara düşüyorum seni araken kaybediyorum kendimi sonra sen gelip kaldırıyorsun düştüğüm yerden
dermanı kalmayan dizlerim seninle canlanıyor yeni açmış bir filiz gibi
elimi tutup hadi diyorsun bitsin bu hasret bitsin bu acı....
işte sevdiğim bu yanan bir kalbin sana olan hikayesi.... senden ve benden olan...
mecnun olan bu gönlün leylası bülbülün aşka geldiği gülü uğruna dağların delindiği türkülerin şiirlerin yazıldığı sevgili..
her nefeste birazda sen varsın...
seni seviyorum...
seni seviyorum...
fatihenes(FATİH OKUMUŞ)