You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sessiz konser
Ünlü Vitüöz piyanonun başına oturmuş ve salonu hıncahınç dolduran seyirsilerin önünde konserine başlamıştı.
Ancak tuşlara basıp görünmesine rağmen,telleri önceden sökülmüş olan piyanodan hiç ses çıkmıyordu.
Dinleyiciler,birbirine gözucuyla bakarak ne yapmaları gerektiğini araştırıyorlar fakat nedense tepki göstermiyorlardı.
İki saat süren sessiz konserden sonra ünlü virtüöz oturduğu yerden kalkarak büyük bir ciddiyetle onları selamladı.
Salon ,sürekli alkış sesleri ile çınlıyordu.
İngilterede cereyen eden bu hadiseden sonra piyanist, kendisi ile ropörtaj yapan televizyon spikerine :
" İnsanlarda ki aptallığın nereye kadar varacağını öğrenmek istedim ",diyordu.Meğer sınırı yokmuş

ANDRE MAUROİSE
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: sessiz konser
harika..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: sessiz konser
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ NE GÜLDÜM YAW kahkahakahkahakahkaha

GERÇEKMİ BU GERÇEKTEN ACABA kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: sessiz konser
İnsanlarda ki aptallığın nereye kadar varacağını öğrenmek istedim ",diyordu.Meğer sınırı yokmuş '''''''
sınır tanımıosss....:D:Dkahkahahalay
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
kahkahakahkaha
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
sağırlık testinden zeka testi sonucu çıkaran virtüöz ewela kendi zekasına bakım yaptırsın bence kahkaha
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.