You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Serinlerken sağlığınızdan olmayın

Serinlerken sağlığınızdan olmayın

ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: RE: Serinlerken sağlığınızdan olmayın
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmmm izmirde pişiosss beaa klima olmasa .....tabi doğru kullanmak gerekir...aklıma geldi gül gül öldümm ...anlatim bi:D:Dyaf az önce dier odaya gittim serkan(yani dayım)açmıs klimayı oturmus pcye titriye tiriye....heheheeee dedim millet dsarda yanıo bizimki donuo burdaa:Dkahkahaklimayı ayarlamıs en yüksek dereceyee donmush tabiii.....kahkahabi baktım sandalyenin üzerine tünemişş iki büklüm donuo tabi cocukk:D

kahkahakahkahakahkaha
istanbulda 27 derece valla geceleri dışarısı süper serin oluyo klima masrafından böyle yırtıyorum :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oh oh iyi ayır bi klimasızserin bi yer geliyom yanına

ayıbettin beklerim valla karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende seni beklerim:Dsıcak sohbet ederiz :D:D:D:D

hey allahm lafa bak yaaaa
Bunu ilk beğenen sen ol.
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende seni beklerim:Dsıcak sohbet ederiz :D:D:D:D

bikaç soğuk espri yaparız yaw o zaman kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

hey allahm lafa bak yaaaa

bide sen laf yapta görelim o zaman :Dkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Serinlerken sağlığınızdan olmayın
kahkahakahkaha
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.