You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞERİATIN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ.....

ŞERİATIN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ.....

Profesör
Cvp: RE: ŞERİATIN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ.....
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günahı işleyen şeriat ülkesindede işliyo valla

orda işlemeyediiklerini çıkıp yurt dışında işliyorlar...

şeriat evet fazr bitti katılıyorum ...

ama şahsen öyle bir ülkede yaşamak istemem ülkemden memnunum...

Ama bu çok saçma olur.Zaten insanların günah işlemesini tamamen ortadan kaldıramazsınız ki!O zaman peygamber de hak düzeni getirmezdi bunlar ben öldükten günah işler, bu düzeni bozarlar diye...

Ayrıca müslümanın yönetime talip olması da üzerine farzdır.Yarın Allah siz niye dünyaya Hakkı hakim kılmadınız/kılmaya çalışmadınız diye sorunca , "onlar zaten başka ülkede ve ya gizli olarak günah işleyecekti gerek duymadık,kendi ibadetimizi yaptık ama..." mı diyeceksizniz?? Ya da deseniz Allah'ın " Ben size benim dinimi hakim kılmayı üzerinize farz kılmadım mı , size canınızla malınızla cihat edin diye emretmedim mi????" demeyeceğiniz mi sanıyorsunuz...

Ebûzere de katılıyorum bu arada, kimden neyi nasıl öğrendiğimize dikkat etmedikçe,öğrendiklerimizin arkasını aramayıp her dayatılanı kabul ettikçe asla ne istediğimizi ve kendimizi bilemeyiz..[/quote]
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istemek, istememek diye birşey yok..

Farz !

bitti..

senin gibi adamlara ihtiyacımız var okgülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: ŞERİATIN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ.....
ben onu bunu anlamam şu zamanda şeriatı yaşayan insan yok şeriatı kullanan insanlar var şu zamandan sonrada olacağını sanmıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben onu bunu anlamam şu zamanda şeriatı yaşayan insan yok şeriatı kullanan insanlar var şu zamandan sonrada olacağını sanmıyorum

sonuna kadar katılıyorum..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
uğruna ter döküp çalışmadığımız davanın zafere ulaşabileceğine elbette ki inanmayız...
ama ben bütün kalbimle inanıyorum...
muhakkak müminler Allahın vaadettiği zafere kavuşacaklardır!...

"Allah, içinizden, iman edip de salih ameller işleyenlere, kendilerinden önce geçenleri egemen kıldığı gibi onları da yeryüzünde mutlaka egemen kılacağına, onlar için hoşnut ve razı olduğu dinlerini iyice yerleştireceğine, yaşadıkları korkularının ardından kendilerini mutlaka emniyete kavuşturacağına dair vaadde bulunmuştur. Onlar bana kulluk eder ve bana hiçbir şeyi ortak koşmazlar. Artık bundan sonra kimler inkâr ederse, işte onlar fasıkların ta kendileridir. " (Nur-55)

“Sizin içinizde nübüvvet Allah’ın dilediği kadar kalacak. Sonra dilediği zaman kaldıracak. Sonra nübüvvet metoduna uygun Hilâfet gelecektir. O da Allah’ın dilediği kadar kalır ve kaldırmayı istediği zaman kaldıracaktır. Sonra ısırıcı melikler olacak. O da Allah’ın dilediği kadar kalacak ve kaldırmayı istediği zaman kaldıracaktır. Sonra da zorbacı, diktatör bir idare gelecektir. O da Allah’ın dilediği kadar kalacak ve dilediği zaman kaldıracaktır ve nihayet nübüvvet metoduna uygun bir Hilâfet kurulacaktır.”(Ahmed bin hanbel)

Ne mutlu o günlere kavuşanlara.

selam ile...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben onu bunu anlamam şu zamanda şeriatı yaşayan insan yok şeriatı kullanan insanlar var şu zamandan sonrada olacağını sanmıyorum

Hı hı olur tabi. Bİz şeriat kullanılıyor diye oturduğumuz yerde oturalım rahatımıza bakalım Filistin yansın,Çeçenistan yansın,Afganistan,doğu türkistan hakeza! Biz rahatız nasıl olsa!

Ayrıca biz Allah'tan daha iyimi bileceğiz ki onun üzerimize farz kıldığı şeyden kaçacağız !!!

Bu bence apaçık bir korkaklık,rahatımızı kaçırmak istemiyoruz ve saçma sapan bahanelerin arkasına saklanıyoruz başka hiç bir açıklaması yok !
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
inşirah Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Hı hı olur tabi. Bİz şeriat kullanılıyor diye oturduğumuz yerde oturalım rahatımıza bakalım Filistin yansın,Çeçenistan yansın,Afganistan,doğu türkistan hakeza! Biz rahatız nasıl olsa!

Ayrıca biz Allah'tan daha iyimi bileceğiz ki onun üzerimize farz kıldığı şeyden kaçacağız !!!

Bu bence apaçık bir korkaklık,rahatımızı kaçırmak istemiyoruz ve saçma sapan bahanelerin arkasına saklanıyoruz başka hiç bir açıklaması yok !

ben bundan kaçalım demiyorumki...

gerçekleri görelim hiç bir müslüman ülkesinde şeriat olması gerektiği gibi yaşatılmıyor...

herkes kendine göre yontuyor buna bizde dahil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: ŞERİATIN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ.....
bende kesinlikle şeriatın hüküm sürdüğü bi ülkede yaşamak isterdim.örneğin arabistanda tesettürlü olmak o kadar kolayki üzerinde hiç bi psikolojik baskı hissetmiyosun.kimse sana öcüymüşsün gibi bakmıyo.hatta taktığın renkli başörtülerle sen kendini yadırgıyosun.ama türkiyeye adım atar atmaz karşılaşıyosun ikinci sınıf insan muamelesiyle.sana kinle bakanlara haykırmak istiyosun kardeşim benim atalarım hatta senin ataların benim gibi giyiniyodu.o küçümseyici bakışlarını çek üzerimden git bi aynaya bak.kime benzemeye çalıştığını bi düşün.uyduruk kaydırık özenti halinle...
BugÜn DoğUm GüNÜN yANınDa DeğiLİM bu yÜzdEN hiç İyi DEğiliM...
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
tabi suudi arabistan'da başörtüsü konusunda ve buna benzer bir takım meselelerde böyle bir rahatlığın olması demek orada şeriatın uygulanıyor olduğu anlamına gelmez, değil mi, yani böyle düşünmüyoruzdur inşaallah...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.