You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ŞERİATÇI DOKTOR-BİR SİNİR UZMANI

Forumcu

Dr. Rahmi Duran vardı.Anarşistler oğlunu kaçırmış, büyük para sızdırmışlar. Bir hanım hasta gotürmüştüm.

Muayene için, başını açmasını söyledi doktor. O açmadı. Ben de öylece muayene etmesini söyledim. Sert çıkınca

-Bu Şeriatın emri dedim. Bu sefer mesleğimi sordu. İmam-Hatip kelimesine takıldı.

-İmam Hatipler hep böyle dedi. Ayıplamaya kalkınca hemen aklıma geldi.:

-Galiba senin oğlunu da imam hatipliler kaçırmıştı,dedim....Adamın gözleri yerinden fırladı. İki elini, idam ipi yapıp konuştu:

-Ne fayda şeriat yok ki, namussuzları hık diye boğsun!... Ben son fırsatı yakalamıştım:

-Ne o doktor? dedim, bir anda Şeriatçı kesildin...

Demek bunalınca baş vuruyorsunuz, yoksa şeriat düşmanısınız!

Seyyid KEMERKAYA
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: ŞERİATÇI DOKTOR-BİR SİNİR UZMANI
güzeldi sağolasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: ŞERİATÇI DOKTOR-BİR SİNİR UZMANI
Doktor la hasta arasında namahrem yoktur...Ama dinimizce uygun olanı erkegin erkege - kadının kadına muayene olmasıdır...Ama yeterli imkan ve doktor bulunmayan yerlerde muayene olunmasında bir sakınca yoktur (Nokta)... :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: RE: ŞERİATÇI DOKTOR-BİR SİNİR UZMANI
udinesha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boş bir hikaye yazanda boş okuyanda ben hariç

seninki gibi geriye doğru çalışacağına boş olması daha mantıklı
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-07-2008, Saat:01:31 AM, Düzenleyen: Kartalizma.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.