You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
Cvp: RE: SEN ve BEN
!!!OFLU!!! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkek olarak bazı şeyleri daha rahat yapabilirsin evet

ama karşındaki kız bi yere kadar

Söz var iş bitirir, söz var baş yitirir Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
RE: SEN ve BEN
wayy harbıden gslmıs hagülücük

ellerıe saglıkk
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
Cvp: RE: SEN ve BEN
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
!!!OFLU!!! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkek olarak bazı şeyleri daha rahat yapabilirsin evet

ama karşındaki kız bi yere kadar

Söz var iş bitirir, söz var baş yitirir Wink

sen beni delimi etcen cesetgülücük

bi işin olacağı yoksa sen istediğin kadar kendini parala

olmazzzzz
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: SEN ve BEN
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:engellerın cıkıp cıkmaması sana baglı olsaydı kader dıye bısey olmazdı... belkı bugune kadar ıstedıgın hersey olmustur ama bu gerı kalanının teminatı degil.. bigün öyle bir caresiz kalırsın ki.. iste ozaman ayırt edersın aslında ne kadar aciz birer kul oldugumuzu...

herşey senin elindedir bin defa yüzbin defa tekrar ederim bıkmadan sen istersen inanclı şekilde olmayacak bişey yoktur siz balıklama atlıyosunuz sölediklerimi anlamadan okuyup gecerken anlayarak ta gecin ama boşuna kız milletine (eger sadece kader olsaydı Allah insanlara engellerle mücadele edecek bi duygu vermezdiWinkverdigine göre o engeller aşılmak içindir kader degildir bence
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
fena değilmiş gülücük yüreğinize sağlık
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Adını Sen Koy.Teşekkürler

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.