You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sen Elifsin Ben Vav

General
RE: Sen Elifsin Ben Vav
Bana bazı kitaplar çok pahalı gibime geliyor.Bazı kitapları yazmak diğerlerine göre çok çok zordur ve çok uzun sürer.Elbette bunun karşılığı olmalı.

Ama 150 sayfalık bir roman tarzı ,fazla araştırma içermeyen kitapların 7-8 tl olması bence pahalı.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet özellikle hadis şerh kitaplarını yazanlar insan olamaz diyorum.Mesela Hadislerle Hanefi Fıkhı.Bu kitabı bana 1000 yılda yazın deseniz yazamam gülücükÇok emek var.

Her kitapta illaki emek var.Bunu bir word sayfası kadar yazı yazamadığımda anlamıştım gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Bi Kitap İçin 7-8Lira Pahalı Değil Bence Hatta Ucuz..: ) Bir Paket Sigara Bile 8Lira..Sıradan Sabah Kahvaltisina Veriyoruz O Parayı..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Başlar gece yavaş yavaş
Aklımda sayısız düşünce
Ruhuma sevdayı çizerler
Ince... ince...
Yağmurlar yağar düşlerimde
Biriktirdiğim hayal oyuncaklar ellerimde
Tebessüm ederim
Sonra uyanirim bitmesini asla istemediğim uykulardan...
Her şey bir anda yok olur...
Ve unuturum her şeyi
Unuturum kendimi
Beklerim yağmuru ve oyuncakları ve de tebessümü çizen kalemi...
Yazsın isterim sabırsız okunmayı bekleyen kelimeler ile hikayelerimi...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.