You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sen Elifsin Ben Vav

General
RE: Sen Elifsin Ben Vav
Geçen hafta Nt yeni çıkanlar bölümünü incelemiştim.Sizin kitap yoktu.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Olabilir o zaman.Bu hafta bakmadım çünkü ben.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bende bi ara bakıcam fırsat bulupta alışverişe çıkabilirsemm .. Merak ediyorum çünkü ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bugün Nt'ye gittim.Yeni çıkan kitaplara baktım;ama sizin kitap yine yoktu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
''Elif olan kişinin nefsi ve kendisidir.vav olan ise kalbi ve muhabbet kabıdır…'' verdiğiniz linke baktım güzel bir kitaba benziyor,başarılarınızın devamını dilerim emeğinize sağlık.
ALLAH ! de ,ötesini bırak..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.