You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Selefilik akımına kapıldım

Selefilik akımına kapıldım

Acemi Üye
RE: Selefilik akımına kapıldım
kardeşim düz dünya nedir ya? hayır bugün uzaya gidilmiş, marsa ayak basılmış, dünyanın uzaydan fotoğrafları belli, daha birçok delillerle ispat edilebilir şeyler varken bir şeyhin bilim hakkında yazdığı kitaba mı inanacağım gözle görülen hakikat varken?

düz dünyadan maksat mecaz ise özür dilerim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ahí o fotoğraflar sahte. The Flat World diye bilim adamlarının kurduğu ingilizce br site var resimlerin sahte olduğunu ispatlanmıştır, İngilizcen varsa biraz incele. Ayrıca aya çıkma olayı da sahte rüzgarsız ortamda bayrağın dalgalanması, kendi ayak izleri varken aracın izinin olmaması gibi bir çok saçmalıklar var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
aya çıkılmamış olabilir doğrudur ama kardeşim sanki uzaya 1 kere çıkmışlarda dünyanın resmini atmışlar inanıyoruz gibi konuşuyorsun. sahteymiş. dünyanın elips olduğunu sadece görerek değil birçok şekilde ispatlarsın.

2 kere 2 nin 5 olmadığını anlamak için ne diye saatlerce uğraşayım? seni kırmamak için akşam göz gezdireceğim yine de kitaba şuan müsait değilim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ahí ben de senin gibi inanıyordum ama çocukken uzaya çıkma felan yok hepsi ABD nin gövde gösterisi soğuk savaş döneminden kalma aldatmacaların devamı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ayrıca "dünya düz ve sabittir teşkilatı " grubunu youtjbe den tubedentakip edebilirsiniz balonla çekilen görüntüler de dünya düz görünüyor daha bir çok bilimsel ispat. Mod attığım linkleri siliyor o yüzden paylaşmayın linki
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.